Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Za Dnevnik Nove TV

Predsjednica o svojih prvih 100 dana i prosvjedu - Noćas sam do 2 ujutro bila u uredu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović povodom sto dana na Pantovčaku - dala je veliki intervju za Dnevnik Nove TV.

Kolinda Grabar Kitarović je komentirala odnos s premijerom Milanovićem i otkrila kako se povremeno čuje s predsjednikom HDZ-a Tomislavom Karamarkom, ali i Mirelom Holy. Otkrila je što smatra svojim najvećim uspjehom, kada misli posjetiti Srbiju. Osvrnula se i na aktualnu situaciju s braniteljima na Markovu trgu.

Branitelji su okupirali Markov trg imaju li oni vašu podršku?

'Moju podršku imaju apsolutno svi građani u Hrvatskoj sinoć sam otišla iz ureda negdje oko 2 sata u noći jer slike koje sam vidjela s Markova trga nisu dobre za Hrvatsku nisu dobre ni za unutarnje stanje ni za naše zajedništvo niti za naš međunarodni ugled i upravo zbog toga sam pozvala sve odgovorne na dostojanstveno ponašanje na mir na dijalog', kazala je Garbar Kitarović u intervjuu za Novu TV.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović TKO JE SABOTIRA I PROTIV NJE LOBIRA... Milanović o eksplozivnim optužbama Grabar-Kitarović: "Dajte im dovoljan štrik, pa će se već sami objesiti" Kolinda Grabar-Kitarović - 1 Tko je sabotira i protiv nje lobira... Što je presudilo da Grabar-Kitarović izgubi izbore? Eksplozivne optužbe o Rusima nije pojasnila, a Dnevnik Nove TV pitao je SOA-u što zna o tome

PREDSJEDNICA ZABRINUTA 'Pokušavam stupiti u kontakt s premijerom'

UŽIVO - KLEMM 'Nemojte upropastiti priliku. Blizu smo, na 70 posto dogovora'

Branitelji traže svoja prava no isto tako krše zakon! Nisu prijavili skup ostali su tamo iza 22 sata je li to uredu?

'Pozivam sve na poštivanje zakona, ustavnopravnog poretka i branitelje i državu ali da bi se to moglo riješiti poanta je razgovor i dijalog', poručila je hrvatska predsjednica.

Predsjednica je imenovala savjetnike za gospodarstvo - u Dnevniku Nove TV u 19:15 otkrivamo tko su joj ključni ljudi u gospodarskom sektoru!
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene