Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izmjestila ured

Predsjednica Grabar-Kitarović na obilježavanju dana Osječko-baranjske županije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednica Republike Kolinda Grabar Kitarović u subotu je, drugog dana boravka i djelovanja svog premještenog Ureda u Osječko-baranjskoj županiji, u Osijeku sudjelovanjem u obilježavanju dana Županije, kod kapelice Kraljice mira, na lijevoj obali Drave.

Uz nazočnost pripadnika 20 povijesnih hrvatskih postrojba vijence kod križa položila su izaslanstva Ureda predsjednice RH, osječko-baranjskih županijskih i osječkih gradskih vlasti, Hrvatske vojske, policije i udruga proisteklih iz Domovinskog rata.

Predsjednica Grabar-Kitarović u Osijeku će se danas sastati sa savjetom članova Vijeća nacionalnih manjina Osječko-baranjske županije, županijskom Koordinacijom Udruga branitelja i stradalnika Domovinskog rata i županijskim Savjetom za branitelje te s rektorom osječkoga Sveučilišta Vladom Gubercem.

Također predsjednica će se prigodno obratiti na svečanoj sjednici osječko-baranjske Županijske skupštine, u povodu dana Županije, nakon čega će posjetiti gradove Donji Miholjac i Našice te općine Donja Motičina i Feričanci. (Hina)
 

Pročitajte i ovo Zoran Milanović - 7 Oglasio se na društvenim mrežama Milanović se ponovo obrušio na Ustavni sud: "Kolinda Grabar-Kitarović? Tumarala je po HDZ-ovim dernecima" Uhićen ubojica - 1 Nakon šest mjeseci Zločin koji je potresao Hrvatsku: Policajac optužen za ubojstvo djevojke službenim pištoljem

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene