Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Najljepše destinacije

POSAO IZ SNOVA U ISTRI Sve im je besplatno, a najbolji dobiva i 10.000 eura

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uopće im nije loše...

Zamislite odmor iz snova. Najljepše destinacije, priroda, more, spavanje u svjetioniku ili luksuznom hotelu, ukusni zalogaji... - i sve to besplatno! Upravo na taj način u Istri borave blogeri, putopisci i autori kojima je turistička zajednica zadala samo jedan zadatak - promovirati Istru putem društvenih mreža.

Pročitajte i ovo Nadzorni odbor Centra za gospodarenje otpadom Kaštijun podnio ostavku Totalni kolaps sustava Masovna ostavka u Centru za gospodarenje otpadom: "Istrijani mogu očekivati smrad ako se situacija ne shvati ozbiljno" tuča Tuča i grmljavina VIDEO/FOTO Veliko nevrijeme u središnjoj Istri: Tuča i munje iznenadile stanovnike

Njihov je posao iz snova. Putuju svijetom, pišu, a pritom još i zarađuju. Ovaj tjedan provode u Istri i to potpuno besplatno.

ŠANSA ZA HRVATSKU Ekonomski div surađuje s Istrom: Možemo li njihovim stopama?

Upoznaju ljepote Plave i Zelene Istre. Spavaju u svjetioniku, dani su im ispunjeni itinererima kojima se poluotok diči.

Kada im se dojmovi slegnu, imaju samo jedan zadatak, fotografirati sve što im se svidi i ljepote Istre podijeliti s tisućama prijatelja na društvenim mrežama.

Svake subote stižu novi putopisci. Zadatak je uvijek isti, promovirati Istru na najbolji mogući način. Tko to najbolje učini, osim lijepe uspomene, dobiva nagradu od 10 tisuća eura.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene