Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"

ZAPLIJENILI 192 KG

VELIKA PLANTAŽA KOD METKOVIĆA Brali marihuanu pa ih 'ubrali' policajci

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija kraj Metkovića uhitila dvojicu berača marihuane i zaplijenila 192 kilograma "trave".

Dvojicu muškaraca uhitila je dubrovačko-neretvanska policija nakon što ih je u ponedjeljak zatekla u branju marihuane na plantaži koju su uzgojili u močvarnom području u općini Zažablje kod Metkovića, zaplijenivši ukupno 192 kilograma "trave".

Pročitajte i ovo Ilustracija Kaznena prijava Na aerodromu u Zadru uhvaćeno dvoje mladih Rusa: Policija odmah posumnjala da nešto nije u redu Sergej Trifunović procurili detalji Uhićen glumac Sergej Trifunović

Policija je u srijedu priopćila kako je dvojicu osumnjičenih, u dobi od 45 i 47 godina, pritvorila i kazneno prijavila za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama.

U ponedjeljak ih je zatekla u branju marihuane s plantaže u močvarnom području zvanom Kuti u općini Zažablje.

Marihuana je bila zasađena na četiri odvojene parcele, gdje je pronađeno ukupno 60 stabljika visine od 124 do 250 centimetara. Riječ je o dosad najvećoj pronađenoj plantaži marihuane na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske, a ukupno izvagana težina pronađene "trave" iznosi 192 kilograma.

Na plantaži su pronađena i dva prenosiva hladnjaka te dvije posude u kojima se također nalazila marihuana, pribor za poljoprivredu i čamac. (Hina)
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene