Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Scene kao iz filma

NAJOPASNIJI ROTOR Nazvali su ga 'kružni potok' i to ne bez razloga

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najveći rotor u državi postao je poznat po tragikomičnim vožnjama u pogrešnom smjeru, a evo i što se dogodilo pred kamerom Dnevnika Nove TV.

Kao u filmu - vožnja u krivom smjeru, pulski je rotor mjesto gdje mnogi voze po svojim pravilima. Opasno ponašanje na kritičnoj prometnici, snimke koje su obišle zemlju i učinile ga najpoznatijim rotorom.

Pročitajte i ovo Ilustracija Provjerite Čeka nas kaos! Zbog ogromnih radova ovog vikenda nema tramvaja u nekim dijelovima grada, ukidaju se četiri tramvajske linije Slika nije dostupna pogodovanje i zlouporaba položaja Pulski SDP prijavio Borisa Miletića USKOK-u, on im uzvratio: "Podsjećam ih da su dio vladajuće koalicije te da se počnu baviti konkretnim projektima…"

Prije samo tri godine najveći grad u Istri dobio je najveći rotor u Hrvatskoj. Za njega se vežu zanimljive anegdote. Pa se tako jedna dogodila baš pred kamerom Dnevnika Nove TV, srećom bez ozlijeda i velike štete.

Ali uskoro stižu i nove glavobolje. Tek što su okončani jedni radovi evo i drugih. Od ponedjeljka, opet bageri.

ZA DOBRO JUTRO Vozila remetinečkim rotorom u krivom smijeru

'Kako bi smanjili mogućnost plavljenja ovoga cijeloga područja bilo je potrebno izraditi projekte koji će to osigurati', objasnio je gradonačelnik Pule, Boris Miletić.

'Žalosno je što naši projektanti nisu uračunali taj dotok vode koji se slijeva gore od Šijane', rekao je puljanin Denis.

Pa je rotor dobio naziv 'kružni potok'. Hrvatske vode sada bi trebale riješiti problem odvodnje. No za početak nova regulacija, vozit će se jednim trakom. Građani se boje novog prometnog kaosa.

'Katastrofa, po treći put se popravlja, promašeno totalno kako je uopće izgrađen, prevelik je, neuredan i kad sam pročitala da će radovi biti 18 mjeseci, što znači kači sljedeću sezonu', rekla je stanovnica Pule, Mirjana.

Bit će to ulaz u grad od dodatnih 36 milijuna kuna.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene