Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dobra sezona

U biznis punom parom: Vidošević na blokiranoj imovini zarađivao cijelo ljeto?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nadanovi dvori ovo su ljeto radili punom parom.

Čini se da je Nadan Vidošević siguran da će dokazati nevinost u aferi Remorker jer posljednjih dana građevinari su zaposjeli njegovu nekretninu u Nemiri kod Omiša koja bi mu, u slučaju pravomoćne presude, mogla biti oduzeta.

Pročitajte i ovo Dino Drpić - 1 Velik dug Nova svjedočenja na suđenju Zdravku Mamiću: Na sudsku klupu sjeo Dino Drpić i optužio Dinamo Slika nije dostupna Suđenje Vidoševiću ''Pitali su me jesam li spreman pisati račune i ugovore i donositi 'cash'. Rekao sam - rado''

Naime, na Vidoševićem nekretninama radi se svakodnevno, a sve zbog, kako se čini, unosnog posla iznajmljivanja luksuznih vila turistima.

Vidoševića se, podsjetimo, tereti za ilegalno izvlačenje preko 30 milijuna kuna iz HGK. Njegova, kao i brojna imovina članova njegove obitelji do daljnjega je blokirana jer su istražitelji utvrdili da je nisu mogli objasniti svojim regularnim prihodima. Ako ga se proglasi krivim morat će se pozdraviti s luskuznim automobilima, kućama, udjelima u tvrtkama, izletištima i vilama jer će se time naplatiti ono što je uzeo od države.

FOTO Dočekale ga supruga i kćeri: Vidošević nasmijan stigao kući

Prema pisanju Slobodne Dalmacije Vidoševićeve tri vile u Nemiri, od strane mještana nazvane 'Nadanovi dvori', ljetos su radile punom parom. Vidošević, odnosno njegova supruga Ina koja vodi posao s apartmanima, prema umjerenoj procjeni po sezoni zarade 40 tisuća eura, odnosno više od 300 tisuća kuna.

'Gostiju je bilo cilo lito. Takve kuće na samo par metara od mora napune se bez problema. A, evo, sa završetkom sezone počeli su i radovi. Jučer popodne nitko od nas nije mogao odmoriti od buke pikamera i bušilica', rekla je jedna mještanka.

'Dvije vile i dva apartmana s takvom kvadraturom i na takvoj lokaciji dnevno ne idu za manje od 500 eura ukupno. A vjerojatno sam malo i rekla', tvrdi zaposlenica jedne omiške turističke agencije.

Novac Vidoševići zarađuju na imovini čije legalno stečeno podrijetlo tek trebaju dokazati.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene