Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Potraga trajala cijelu noć

SRETAN KRAJ Pronađena nestala djevojčica

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Četverogodišnja djevojčica iz Pićna pronađena je jutros neozlijeđena u blizini mjesta Gračišće, nakon cjelonoćne potrage.

Nakon potrage koja je trajala cijelu noć, jutros oko 7:40 sati oko 300 metara od Gračišća pripadnik dobrovoljnog vatrogasnog društva i pripadnik Državne uprave za spašavanje pronašli su sinoć nestalu četverogodišnju djevojčicu Anamariju Zović iz Pićna, izvijestila je jutros istarska policija. Djevojčica je pronađena 500 metara od ceste, odnosno dva kilometra od njezine kuće u stanju šoka, ali neozlijeđena, uz male ogrebotine.

Pročitajte i ovo Ilustracija Užasna nesreća Djevojčicu (1) pogodila zapaljena boca s benzinom: Ima teške ozljede, ali stabilno je Policija - Ilustracija sretan kraj potrage Pronađena 14-godišnja djevojčica koja je nestala iz Zadra

Inače, nakon dojave o nestanku djevojčice, koja je posljednji put bila viđena oko 19 sati kada je šetala s psićem, sinoć je pokrenuta potraga u kojoj je sudjelovalo više stotina mještana, vatrogasaca, policije, pripadnika HGSS-a sa psom tragačem, lovačkih društava, a područje se noćas pretraživalo i termo kamerom. Angažirani su bili i psi tragači.

RANIJE OBJAVLJENO

U utorak predvečer iz dvorišta obiteljske kuće nestala je četverogodišnjakinja za kojom se još uvijek traga.

Labinska je policija zaprimila dojavu da je 1. rujna oko 19 sati, iz dvorišta obiteljske kuće u mjestu Lukeži na području općine Pićan, nestala Anamarija Zović, rođena 10.11.2011. godine, javlja PU istarska.

Anamarija je visoka oko 100 cm, ima smeđu valovitu kosu (do uha) i plave oči, a u trenutku nestanka bila je odjevena u sivu majicu s ružičastim ponijem, zelene kratke hlačice, a na nogama je imala ljubičaste kroksice. Oko 19 sati šetala sa psićem i od tada joj se gubi svaki trag.

U potrazi za djevojčicom angažirano je stotinjak mještana, vatrogasci, pripadnici GSS-a.

Policijska uprava istarska poziva sve građane koji imaju bilo kakva saznanja vezana za nestanak Anamarije Zović da se jave na telefon 192 ili u najbližu policijsku postaju, a informaciju mogu proslijediti i na e-mail istarska@policija.hr ili nestali@nestali.hr.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene