Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Velika potraga

MUČNI DETALJI POTRESNOG PISMA Olakšala dušu i nestala s djetetom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prije nego joj se izgubio svaki trag, Ivana Fogadić na Facebooku je objavila poduže pismo oko toga što je tišti.

Narušeni bračni odnosi sa suprugom bili su, sudeći prema pismu objavljenom na Facbooku, povod nestanka Ivane Fogadić koja je sa sobom povela petogodišnjeg sina Patrika.

Pročitajte i ovo Nestala djevojčica Danka osmi dan potrage Oglasila se policija o snimci iz Beča na kojoj je djevojčica koja nalikuje Danki Nestala Danka Ilić Nestala djevojčica Prva izjava Dankina oca nakon nestanka djevojčice: Poslao tri poruke - o Danki, policiji i svojoj obitelji

Ivana je u nekim dijelovima pisma iznijela detalje bračne nevjere, pri tom spominjući i imena kolega i naziv tvrtke u kojoj je njezin suprug radio.

Uključili se brat i sestra Ivanina supruga, pretražuje se jezero hidroelektrane

To je i tvoja stvar

Osim nevjere supruga je u pismu spomenula i u kontekstu obiteljskog nasilja navodeći kako ju je fizički ozlijedio tjedan dana prije vjenčanja te više puta tijekom trudnoće.

'Možda sam zapravo i trebala sve prekinuti kada sam dobila prvu šamarčinu tjedan dana prije svadbe (baš je bilo gadno obući kratku haljinu, a koljena u ranama od pada), pa da ne spominjem samo situacije koje si mi priuštio dok sam bila trudna (iskreno čudim se što je Patrik uopće rođen živ)', napisala je Ivana.

Za svoju slijepu vjeru u njega okrivila je zaljubljenost, kazavši kako bi vjerovala sve što joj je rekao, sve do trenutka kada je njihov petogodišnji sin u mobitelu, kako je Ivana napisala - slučajno, nije pronašao dokaze o njegovoj nevjeri s raznim ženama i na raznim lokacijama.

Pismo je u cijelosti javno dostupno na Facebooku. U priloženim fotografijama je screenshot posljednjeg objavljenog posta na njezinoj Facebook stranici. Dijelovi pisma namjerno zamagljeni radi zaštite privatnosti trećih osoba koje se u njemu spominju.

Drugi je dan potrage, a za nestalom Ivanom i petogodišnjim Patrikom tragaju sve raspoložive policijske snage u međimurskoj županiji. Pomažu im pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Čakovec, pripadnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva Čakovec, lokalni lovci i ribiči, a kasnije tijekom dana ponovno će im se pridružiti članovi aerodroma s motornim zmajevima koji će teren pretraživati iz zraka. Koliko je poznato, Ivana i Patrik nisu prešli ni jedan granični prijelaz niti je njihovo vozilo bilo na naplatnim kućicama.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene