Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ministar je nepopustljiv

'Oni su sedam mjeseci dva metra od Ministarstva i ne znam da li im treba mapa za doći i razgovarati'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ako su branitelji postavili ultimatum i ako su i dalje kod ultimatuma - nemamo o čemu razgovarati, poručio je ministar Matić.

Glavni zahtjev branitelja koji su danas došli prosvjedovati na Markov trg je da ih primi premijer Zoran Milanović. Iz njegovog ureda poručeno je da on to neće učiniti, ali da su im otvorena vrata Ministarstva branitelja. Ministar Predrag Matić, ispred čijih vrata branitelji prosvjeduju već mjesecima, ovako je komentirao novonastalu situaciju:

'Ako se branitelji ne maknu do 22 sata, bit će uklonjeni' ; Branitelji: 'Ne odlazimo dok nas ne primi premijer!'

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Šator ostaje' GODINU DANA PROSVJEDA I ŠATORA U SAVSKOJ Branitelji će održati konferenciju Slika nije dostupna Premijer i ministar Matić razgovarali su s braniteljima u Banskim dvorima Matić: Izložen sam tolikim prijetnjama jer provodim hrvatske zakone, a zamislite što bi bilo da idem razotkriti lažne invalide?!

'Hoće li ih premijer primiti? Odustao sam od igranja kladionice jer ne pogađam dobro, tj. izgubio sam nešto novaca i ne igram više kladionicu. Ništa na stvari se ne mijenja, oni su sedam mjeseci dva metra od Ministarstva branitelja i ne znam da li im treba onaj vodič ili mapa za doći i razgovarati. Ako su postavili ultimatum i ako su i dalje kod ultimatuma - nemamo o čemu razgovarati. Neka sačekaju lijepo izbore, pobijedi njihova opcija, natovare 20 milijardi kuna u zakon, vjerujte, ja sam prvi za to', poručio je ministar Predrag Matić. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene