Obavijesti Video Pretražite Navigacija
OŠTAR ODGOVOR

'Za gospodina Zorana Milanovića ja sam Milijan Brkić. Moji ratni suborci me mogu zvati 'Vaso'!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
HDZ-ovac Milijan Brkić oštro je odgovorio Zoranu Milanoviću zbog optužbi da je SOA u njegovo i Karamarkovo vrijeme bila 'crni vilajet'.

Nije dugo trebalo čekati na odgovor iz HDZ-a na izjavu Zorana Milanovića, predsjednika Vlade i SDP-a, kako je Sigurnosno obavještajna agencija (SOA) s Draganom Lozančićem na čelu dosegnula europsku razinu, a s Tomislavom Karamarkom i Milijanom Brkićem 'razinu tamnog vilajeta'.

Pročitajte i ovo Premijer Andrej Plenković Bez puno komentara Plenković o porukama s mobitela Josipe Rimac: "Nemam pojma tko je AP. To je potpuno nebitno" Gabrijela Kišiček - 1 Analiza Gabrijele Kišiček Tko bi pobijedio u sučeljavanju Milanovića i Plenkovića: "To bi bilo napeto gledati, međutim..."

'Digli smo se s razine Karamarka i Brkića i sada smo u Europi'

Desna ruka šefa HDZ-a, Milijan Brkić na Facebook profilu objavio je post 'Milanović - branitelj 'briselskih hodnika' u kojem ga je nazvao propalim diplomatom kojem branitelji smrde.

'Milanović ponovno nije odgovori predsjedniku HDZ-a Tomislavu Karamarku na javni upit tko štiti kriminal SDP-ove Vlade, DUDI-a, njegova brata Krešimira i tko upravlja obavještajnim podzemljem. Zoran Milanović nekadašnjem ravnatelju Hrvatskih sigurnosnih službi i Načelniku PU Zagrebačke iz ratnih vremena slavnih 'ALFI' koje su zajedno sa drugim ratnim postrojbama obranili Hrvatsku odgovara da smo Karamarko i ja 'tamni vilajet'. Što očekivati od propalog diplomata i tehničkog predsjednika Vlade RH kojem branitelji smrde, a svi koji su odlazili braniti Domovinu za njega su polupismena sirotinja dok je urbani dečko s Knežije, Zoran Milanović dezertirao u 'briselske hodnike'. Najteža odluka iz njegove odiseje u Briselu bila je za koji će se polovni automobil odlučiti. To je braniteljska biografija čovjeka koji je cijelu Hrvatsku svojom nesposobnom politikom doista pretvorio u 'tamni vilajet'. Inače, 'Vaso' je moj kodni ratni nadimak, ali to 'Briselska zona' koji rata vidio nije ne može ni znati. Za gospodina Zorana Milanovića ja sam Milijan Brkić. Moji ratni suborci me mogu zvati 'Vaso'!', stoji u postu Milijana Brkića.

 

Već nekoliko dana između Zorana Milanovića i Tomislava Karamarka, odnosno HDZ-a, traju prepucavanja oko toga što je SOA radila dok ju je vodio Karamarko a što radi danas. Naime, šef HDZ-a zapitao se nije li možda Milanović stvorio svoje podzemlje i prisluškuje li SOA telefone građana Hrvatske? Sve je počelo nakon što se pripadnik srpske nacionalne manjine Mirko Rašković požalio predsjednici Kolindi Grabar Kitarović da je izložen pritiscima i prijetnjama za davanje svojeg potpisa mandataru nove vlade, ali nije rekao od koga.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene