Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dva razloga za slavlje

FOTO Bandić u rođendanskoj kupovini

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na pitanja novinara o slučaju Agram nije ništa komentirao, a na pitanje planira li se kandidirati na izborima rekao je; 'Strpljen, spašen'.

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić ima bar dva razloga za slavlje; izlazak iz pritvora u Remetincu i 59. rođendan kojeg će proslaviti danas.

Oko 7:30, pod budnim okom medija, bio je na zagrebačkoj tržnici Dolac u rođendanskoj kupovini, a da ne bi nešto zaboravio, uredno je i na papirić zapisao što treba. Mandarine, banane, luk, češnjak, salata...

Pročitajte i ovo Grob Milana Bandića OPORBA NEGODUJE Prije tri godine preminuo je Milan Bandić, još nema nadgrobni spomenik Slika nije dostupna Bitka za glavni grad Analitičar otkriva tko bi mogao iskoristiti preokret na izborima u Zagrebu: ''Siguran sam da će sada u svim strankama biti hitni sastanci''

Najavio poskupljenja u Zagrebu

Na pitanja novinara o slučaju Agram nije ništa komentirao, a planira li se kandidirati na izborima rekao je; 'Strpljen, spašen'.

Kazao je i da se dobro osjeća u ulozi protokolarnog gradonačelnika. Do daljnjeg mu je naime, zabranjeno, obavljati tu dužnost. No, sudeći po njegovim aktivnostima i medijskoj pažnji, Milan Bandić itekako će dobro iskoristiti izostanak s radnog mjesta. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene