Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sve traženiji i odmor u unutrašnjosti

Za cijenu se često ni ne pita: Luksuzne kuće za odmor na Kvarneru sve su traženije

Luksuz na Kvarneru (Foto: Dnevnik.hr) - 4
Luksuz na Kvarneru (Foto: Dnevnik.hr) - 4 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Luksuz na Kvarneru (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Luksuz na Kvarneru (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Foto: DNEVNIK.hr Luksuz na Kvarneru (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Luksuz na Kvarneru (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Foto: DNEVNIK.hr Luksuz na Kvarneru (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Luksuz na Kvarneru (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Foto: DNEVNIK.hr +0 Luksuz na Kvarneru (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Galerija 1/4 >>
Gosti diljem obale odabiru i luksuzne kuće za odmor. Luksuz na Kvarneru obišla je reporterka Dnevnika Nove TV Katarina Jusić.

Besprijekorno uređenje, prostrane sobe s otvorenom kupaonicom i pogled koji oduzima dah... luksuzne kuće za odmor na Krku - sve su traženije.

Pročitajte i ovo Radnik u ugostiteljstvu - 2 Nedostatak radne snage Poslodavci na mukama, ali isplati se: Cilj je ključan, a oni su sve domišljatiji Ruski travel bloger objavio je snimke s putovanja u Sjevernu Koreju Skijanje kod Kim Jong Una Najzatvorenija zemlja primila prve turiste: "Vidjeli smo tek dvije trgovine, a posebne upute dobili smo za fotografiranje i - presavijanje novina"

Za uživanje u 200 metara kvadratnih prvi red do mora s bazenom i wellnessom treba izdvojiti oko 800 € na dan. Svakog gosta očekuje paket dobrodošlice s lokalnim vinima i autohtonom kozmetikom.

Osim na obali sve je traženiji i odmor u unutrašnjosti. Za 400 eura po danu u kamenoj kući u zaleđu Kraljevice može se odmarati do 10 osoba. Slobodnog mjesta nema sve do listopada.

Za cijenu ne pitaju ni gosti na padinama Učke. Osvaja pogled iz bazena koji ''puca" na cijeli Kvarner. Cijena tjednog najma je oko tri tisuće eura. Najveći motivi za dolazak su privatnost i sloboda.

"Sve imaju, sve što im treba. Imaju za kupati se, za šetati, za odmarati, imaju prostor za djecu, ali i za životinje jer upravo najviše dolaze obitelji s djecom i psima", kaže Gorana Brnabić, vlasnica kuće za odmor.

Dobri rezultati popunjenosti najluksuznijih smještaja odlična su najava da je pred nama još jedna uspješna turistička sezona kao i to da lijepu našu odabiru sve zahtjevniji gosti.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene