Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bijes i ogorčenje

VIDEO Prizor na A1 koji je vozače ostavio bez teksta - Nevjerojatnih 17 km

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Čak 17 kilometara bila je sinoć duga kolona na ličkoj dionici autoceste.

Vozila su stajala i po nekoliko sati. Zastoje pred tunelima Plasina i Brezik, HAC pravda izvođenjem radova na sustavu odvodnje koje je zbog zimskih uvjeta bilo nemoguće izvoditi prije.

Informacije o privremenom zatvaranju tunela bile su objavljivane putem redovitih izvješća HAK-a u medijima te na internetskoj stranici Hrvatskih autocesta. No, čini se, nisu predvidjeli tisuće automobila koji su se cijelu noć vukli ličkim dijelom autoceste A1.

Pročitajte i ovo Cyberbullying je sve prisutniji Pokrovitelj A1 Hrvatska Nasilje na internetu kroz oči djeteta: "Govorili su mi da sam dlakava kao King Kong i da smrdim kao kanalizacija" Slika nije dostupna OBAVIJEST HAK-A Vozači, oprez! Na glavnim državnim autocestama zastoji, magla, radovi, prometne nesreće

Velike gužve na granici: Na prijelazima se čeka duže od 1 sat

'Katastrofa. Mogli su samo neku obavijest staviti i barem pola ljudi bi se skinulo', 'Mislim da neću platiti izlaz s autoceste', 'Kako dočekati turiste na ovakav način', samo su neki od komentara ogorčenih putnika koji su se zatekli pred zatvorenim tunelom.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene