Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Studentska menza

ŽESTOKI SUKOB ZBOG KLIMA UREĐAJA Split: Stanari ne žele buku pod prozorom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Novi sukob zbog klima uređaja na studentskoj menzi u Splitu. Incident se dogodio rano jutros. Stanari se bune jer im je klima postavljena ispod prozora.

Došla je i policija, bilo je privedenih. Ovo je već drugi sukob u posljednjih tjedan dana. Studenti poručuju, to je strašno.

Pročitajte i ovo Policija U policiji je Strašne scene u Splitu: Šakama izudarao dvije žene na terasi kafića, hvatali ga prolaznici Zoran Milanović u Splitu - 3 u Splitu FOTO Osvanuli uvredljivi grafiti na račun Milanovića: "Dođi u Split ako smiješ, ruska prostitutko"

"Imam dvoje male djece, ovdje su njima ispod prozora, to je konstantna buka i nismo protiv menze, samo želimo da se ovo makne", kaže stanarka Dajana Šećer.

Pozvana je i policija. Privedeno je nekoliko osoba. Iz policije su nam kazali kako su intervenirali zbog narušavanja javnog reda i mira.

FOTO Ovako to radi papa Franjo!

"Dobivena je sudska zabrana radova, a oni i dalje rade. Nema ništa normalno u ovoj državi, da se nelegalno radi i da se zakon ne poštuje, ako se sudske odluke ne poštuju, što možemo pričati?", pita se Tomislav Đuran.

Radovi su ipak nastavljeni. Ravnateljica studentskog centra poručuje da ima sve potrebne dozvole i da je sve po zakonu. Žao joj je kaže što je došlo do sukoba.

"Privremena mjera za mene nema u ovom trenutku nikakve pravne osnove, ali s obzirom da je donesena ona nas uopće ne obvezuje", ističe Gordana Raos ravnateljica Studentskog centra Split.

Stanari tvrde da je klima uređaj na njihovoj čestici, no iz studentskog centra misle drugačije. Studenti - zabrinuti. Godinama vape za tom menzom za koju je novac dala i država.

Otvaranje menze je kaže ravnateljica usporeno i zbog ovakvih događanja.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene