Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tražio mito?

Kajin Jakovčiću: 'Optužuju te za reketarenje, odi na detektor laži!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Njemački investitor Georg List javno je optužio da su IDS-ovci krivi što je njegov 75 milijuna eura vrijedan polo projekt završio u blokadi.

Nakon što je njemački investitor Georg List javno optužio da su IDS-ovci krivi što je njegov 75 milijuna eura vrijedan polo projekt završio u blokadi te da je bivši župan Ivan Jakovčić od njega tražio uplatu od pola milijuna eura na račun bivšeg pročelnika za turizam ne bi li se projekt pokrenuo, javnoj se osudi pridružio i nezavisni zastupnik Damir Kajin.

Pritom je pozvao Jakovčića da odlaskom na detektor laži sa svog imena skine sumnju za reketarenje. On o tome, kaže, do javnog istupa investitora nije ništa znao - iako je bio član te iste stranke punih 20 godina.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Kritika bivšim kolegama Kajin: IDS se može slobodno preimenovati u 'istražni demokratski sabor' Slika nije dostupna Trebaju otići 'zbog svega' Karamarko 'društvu na vlasti' preporučio turnir u malom nogometu!

Propao mu polo projekt zbog reketa IDS-ovih čelnika?

'Ja s gospodinom Jakovčićem nisam razgovarao od 2004. godine. Čim dobijem neki podatak s time izlazim van, ja kad je riječ o polu, o gospodinu Listu mislim da sam o tome progovorio prije tri mjeseca, ja prije toga za taj slučaj nisam znao', rekao je Kajin.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene