Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novo pogoršanje

Crveno upozorenje: Čuvajte se opasnih vremenskih (ne)prilika!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Novo pogoršanje vremena čeka nas već sutra. U dijeli zemlje vremenske prilike bit će vrlo opasne.

Meteoalarm za sutra je izdao crveno upozorenje za regiju Gospić. Radi se o upozorenju koje predviđa izuzetno opasno vrijeme odnosno iznimno intenzivan meteorološki događaj koji može uzrokovati velike štete i nezgode s potencijalnom opasnošću po život.

Pročitajte i ovo Saharski pijesak iznad Varaždina, ilustracija Ljeto je uranilo Temperature do 30 stupnjeva, a onda nagla promjena: Danas nam stiže saharski pijesak, objavljeno upozorenje za neke građane Ilustracija Opasno vrijeme Za cijelu Hrvatsku upaljen meteoalarm! Moguća obilna kiša, snažan vjetar već stvara probleme

Za ostatak zemlje također je predviđeno opasno vrijeme, većina Hrvatske je u 'narančastom' dok je samo Slavonija u 'žutom'.

Što se same prognoze tiče, kiša, pljuskovi i grmljavina sa sjevernog Jadrana proširit će se tijekom sutrašnjeg dana na cijelu Hrvatsku. Ponegdje će biti i obilnijih oborina, najizglednije u noći i prijepodne na sjevernom i dijelu srednjeg Jadrana, u Gorskome kotaru i Lici, a od sredine dana i poslijepodne u središnjim predjelima i u Dalmaciji.

PROGNOZA - Čeka nas još jedno ozbiljno pogoršanje vremena

Puhat će slab do umjeren sjeveroistočnjak i istočnjak, u Slavoniji jugoistočnjak, a na Jadranu jako i vrlo jako jugo i jugozapadnjak, na sjevernom dijelu u skretanju na buru i sjeverozapadnjak.

Jutarnja temperatura zraka kretat će se od 17 do 20, na Jadranu od 21 do 24, a najviša dnevna uglavnom između 23 i 28, u Slavoniji do 30°C, prognozira DHMZ.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene