Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prijeti mu još veća kazna

Iz hrvatskog zatvora slao prijeteća pisma sucima: 'Treba te ubiti, a djecu ti staviti u invalidska kolica'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarca koji je iz jedne kaznionice revoltiran ponašanjem sudaca slao na njihove adrese prijeteća pisma našao se na meti varaždinskog Općinskog državnog odvjetništva koje je protiv njega podiglo optužnicu zbog čega je suočen s novom zatvorskom kaznom.

Muškarca se tereti da je slao prijeteća pisma od lipnja 2013. do ožujka 2014., revoltiran postupanjem sudaca dvaju sudova u predmetima u kojima su on ili njegova majka bili stranke u postupku, dok je za tužiteljicu rekao da ju treba ubiti.

Pročitajte i ovo Davor Božinović, potpredsjednik Vlade (HDZ) tko to prijeti premijeru? Detalji prijetećeg pisma upućenog Plenkoviću: Potpisano je s "Hrvatski branitelji, ZDS", sve je komentirao Božinović Novac Bivši poslovni partneri Oteli ga, zatočili i prijetili: Zadranin im u strahu za život prepisao nekretninu

U pismu koje je poslao predsjedniku jednog suda okrivljenik je prema sumnjama tužiteljstva naveo je da će se osvetiti svim sucima, njihovoj djeci, unučadi, prijateljima i svim građanima tog grada.

Upravitelj zatvora o bijegu zatvorenika: 'Nije bilo propusta!'

Tereti ga se i da je revoltiran načinom postupanja sutkinje drugog suda u kaznenom predmetu protiv njega, napisao i poslao sutkinji podnesak navevši da pravda sigurno stiže za nju i da povijest piše pobjednik kad izađe na slobodu.

Revoltiran postupanjem zamjenice državne odvjetnice navodno je rekao da ju treba ubiti, a njezinu djecu staviti u invalidska kolica.

Za prijetnju prema službenoj osobi predviđena je zatvorska kazna od šest mjeseci do pet godina. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene