Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Mostovac o podršci Karamarku

'Božo je mlad, požurio je. Pitam se zašto je sve visokoobrazovane potjerao'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tomislav Karamarko je HDZ-ov predsjednik pa neka HDZ odluči o njemu, kaže Ivica Mišić (Most).

Kad je Božo Petrov u petak poslijepodne iznio stav da će Mostovi zastupnici glasati za opoziv pvog potpredsjednika Tomislava Karamarka, tada je kazao da će 12 njihovih zastupnika glasati za opoziv, a da su Ivica Mišić i Juro Martinović odlučili suprotno. I da stav Ivana Lovrinovića ne zna.

Pročitajte i ovo Izborni stožer Možemo! Izborna matematika Više mandata, a manje glasova: Kako je moguće da je Možemo! dobio veću potporu, a manje zastupnika od Mosta? Nikola Grmoja Reakcija na rezultate Nikola Grmoja održao govor: "Vrijeme Mosta tek dolazi!"

'Vrlo je teško reći što će se dogoditi s parlamentarnom većinom i s Vladom. Može se raspasti i to je čak najvjerojatnije. Ovo je zamućena voda i izlijetanje prije vremena. Ako poštujemo pravnu državu trebamo vjerovati u nju. Kad Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa obznani svoju odluku, onda bih ja mogao reći svoje mišljenje. Međutim, mi to sada preskačemo', kazao je za Ivica Mišić.

Karamarko je HDZ-ov predsjednik pa neka HDZ odluči o njemu, kaže Mišić i dodaje da je Petrov požurio, mlad je čovjek, ali teško je preko noći puno toga ispraviti.

'Treba reda u državi, ali teško je to postići odjednom. Bio bih najsretniji kad bih doživio pravnu državu za sve, ali to još nije moguće. A što će se u ovoj krizi dalje događati, to nitko ne zna', govori Mišić i kaže da će o podršci Karamarku odlučiti nakon što institucije kažu svoje.

Rekao je i da ne dolazi u obzir da on, Martinović i Lovrinović uđu u klub stranke Milana Bandića, već da razmišljaju o osnivanju vlastitoga.

'Loše je što su 'odletili' Prgomet, Irena (Vuksanović Petrijevčanin) i Gordana (Rusak). Lovrinović i Martinović nisu nigdje prošli. To su sve kvalitetni ljudi. Pitam se zašto je sve visokoobrazovane ljude Božo potjerao?', rekao je Mišić za Novi list.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene