Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Nas dva brata skupa ratujemo...'

Račan objavio 'zaboravljenu' fotografiju Milanovića i Plenkovića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Član Glavnog odbora SDP-a, Ivan Račan, objavio je fotografiju srdačnog rukovanja Zorana Milanovića i Andreja Plenkovića.

Ivan Račan objavio je na Facebooku fotografiju snimljenu prošle godine na Hvaru, na kojoj se srdačno pozdravljaju predsjednik SDP-a Zoran Milanović te Andrej Plenković, kandidat za predsjednika HDZ-a.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović, Andrej Plenković - 3 Večeras u Provjerenom Ako ste ih zaboravili: Plameni jazavac, gojenac, šmrkavac, nilski konj... Nisu to klinci, nego najmoćniji političari u Hrvatskoj Zoran Milanović i Andrej Plenković Uoči izbora Svjetski mediji raspisali se o političkoj situaciji u Hrvatskoj: Plenković je autoritaran, Milanović oštra jezika

'Nas dva brata skupa ratujemo...

Tko zna, možda je došlo vrijeme u kojem HDZ više neće biti stranka isključivosti... Tja, čovjek se ima pravo nadati. Zapravo bilo bi puno ako postanu konstruktivna oporba, to bi bio veliki korak naprijed za Hrvatsku... Tko zna, možda time počne i dugotrajan period rasta, razvoja i sreće u Hrvatskoj', napisao je Račan u statusu uz fotografiju.

Zanimljivo je vidjeti ovu gotovo zaboravljenu fotografiju sad u novim okolnostima kad su počela prva međusobna podbadanja uoči najavljenih izbora, a u sklopu predizborne kampanje koja je, očito, već počela.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene