Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Karamarko održao izvanrednu presicu:

'Zar Milanović ne radi popodne?'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šef HDZ-a pozvao je premijera da već danas razgovara s braniteljima i da ne drži cijelu Hrvatsku u neizvjesnosti.

Tomislav Karamarko kazao je da mu je žao zbog svega što se događa.

Pročitajte i ovo Tomislav Karamarko na općem saboru HDZ-a govorio i o svojoj kandidaturi Karamarko savjetuje vodstvu HDZ-a da osnuje Domoljubnu koaliciju broj dva Andrej Plenković i Tomislav Karamarko - 1 zakuhalo pred izbore Povratak otpisanog? Komunikacijski stručnjak o neočekivanom gostu na skupu HDZ-a i novom sloganu

'Žao mi je da se danas nismo našli zbog nečeg drugog, primjerice predzadnje koordinacije o našem gospodarskom programu oporavka i zapošljavanja u Hrvatskoj, no mi se moramo baviti premijerom i njegovom presicom.

Čuli smo danas monstruozne optužbe od premijera s obzirom na ono što se događa na Markovom trgu. Prosvjedi branitelja traju osam mjeseci, gospodin premijer mogao je u svakom trenutku razgovarati s njima. Svaki put kad bi rekao da mi stojimo iza prosvjeda ponavljam - mi podržavamo branitelje, ali ne stojimo iza prosvjeda.

Premijer pristaje na razgovor s braniteljima, ali zamislite kad, u ponedjeljak. Zar on ne radi u petak popodne? Zar mu je bilo teško prijeći tih par metara? Ja ga pozivam da danas obavi taj svoj posao. Neka ne ostavlja u neizvjesnosti Hrvatsku i branitelje preko vikenda', kazao je Karamarko dodavši da od Banskih dvora do branitelja Milanović ima prijeći 20-ak koraka.

Na pitanje postoji li odgovornost i na braniteljima, predsjednik HDZ-a je ustvrdio da su oni gurnuti u tu situaciju.

'Nemojmo o braniteljima govoriti kao o nekim izgrednicima i delikventima. Zar svi trebaju biti u kolicima da ih poštujemo? To je specifična struktura ljudi, osjetljiva na ideale zbog kojih su njihovi prijatelji ginuli. Nemojmo ih svrstavati pod paragrafe, činovnički', odgovorio je Karamarko.

Milanović: 'Odgovornost je na HDZ-u koji utjeruje strah'

UŽIVO - GLOGOŠKI POLICIJI: 'Otkažite poslušnost. Nemojte da hrvatske majke opet plaču!'

Šef HDZ-a u danas je, govoreći o događanjima na Markovu trgu, već poručio kako nikakav zakon nije prekršen te da se branitelje ne može zvati huliganima.

'Nemojmo o njima kao o kriminalcima. Oni su na mjestima gdje bi trebali biti. Premijer je taj koji treba ovo riješiti', poručio je Karamarko.

OVDJE pročitajte što je braniteljima poručio premijer Zoran Milanović.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene