Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Visok UV indeks

NE SPREMAJTE KRATKU ODJEĆU Sunce i dalje 'dere', temperature danas i do 35!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ljetno vrijeme s obiljem sunca i visokim temperaturama donosi nam anticiklonalno polje u kojem se nalazimo.

I idućih dana bit će sunčano, vedro, vruće, ponegdje i vrlo vruće - pa će svi oni koji su se ovih dana odlučili otići na more zaista moći uživati u pravom ljetnom ugođaju te kupanju i sunčanju, no ne zaboravite kreme sa zaštitnim faktorom. Kako se sada čini nešto nestabilnije bi moglo biti tek u drugoj polovici sljedećeg tjedna.

Pročitajte i ovo Ilustracija Vremenska prognoza Stiglo nam je proljeće: Meteorolog otkrio što nas čeka na početku novog tjedna Snijeg u okolici Gospića - 3 Ožujak ''luđak'' Vratila se zima: Snijeg zabijelio i dijelove Zagreba

Već od jutra sunce grije cijelu zemlju. U unutrašnjosti slab vjetar, a na moru slab do umjeren sjeverozapadnjak. UV indeks i u cijeloj zemlji visok pa se zaštite od sunca.

U unutrašnjosti i u drugom dijelu dana sunčano i vedro. Slab vjetar, u Slavoniji jugoistočnjak. U Slavoniji će biti vruće, ponegdje na istoku i vrlo vruće, temperatura od 32 do 35 stupnjeva.

Kakvu pomoć trebaju vozači za vrijeme ljetnih gužvi u Hrvatskoj

I na sjevernom Jadranu i u gorju sunčano i vruće, ponegdje bi moglo biti pokojeg oblačka no ništa značajno. Na moru slab zapadnjak i jugozapadnjak, a temperatura od 31 do 33 na moru te između 29 i 31 stupanj u gorju.

I u Dalmaciji sunčano i vruće poslijepodne. Kao i u ostatku zemlje i ovdje još uvijek traje pravo ljeto. Puhat će slab zapadnjak ili jugozapadnjak, a temperatura od 32 do 35 stupnjeva.

More će idućih dana s temperaturom od 24 do 28 stupnjeva dobro doći kao osvježenje od ovog novog vala vrućina.

I idućih dan stabilno. Bit će sunčano i vruće. U ponedjeljak bi ujutro moglo biti magle, prije svega u Lici. A u srijedu ponegdje s nešto oblaka. I na moru će idući dani biti u znaku sunčanog vremena, i ovdje temperatura uglavnom oko 33 stupnja. Puhat će slab do umjeren južni vjetar.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene