Obavijesti Video Pretražite Navigacija
KADROVIRANJE

PRVI SASTANAK HRVATSKE VLADE Plenković i njegovi ministri danas u Banskim dvorima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premijer bi trebao danas imenovati predstojnika Ureda Vlade, a očekuje se i da će ga ministri izvijestiti o stanju u svojim resorima.

Premijer Andrej Plenković danas će u Vladi održati prvi sastanak sa svim ministrima nakon potvrđivanja u Hrvatskom saboru, a početak sastanka zakazan je za 11 sati.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković sjednica Vlade Plenković se pohvalio: "Prosječna plaća narasla je za gotovo 500 eura" Napadi na medije - 1 Sjednica Vlade Plenković: "U dogovoru s Milanovićem danas predlažemo novog načelnika Glavnog stožera"

Održavanje sastanka najavio je Plenković jučer ujutro u izjavi novinarima pri dolasku, prvoga radnog dana, u Banske dvore. Rekao je i da će najprije krenuti s organizacijskim aspektom rada Vlade, potom pripremom prve Vladine sjednice za četvrtak, a najavio je i vrlo skoro pripremu proračuna za 2017. godinu.

"Danas krećemo s poslom, najprije organizacijski aspekt rada Vlade, samog Ureda Vlade, nakon toga konzultacije s ministrima, priprema za prvu sjednicu Vlade u četvrtak...", rekao je Plenković. Potvrdio je i da će već na prvoj sjednici Vlade imenovati predstojnika Ureda Vlade te da će ovoga tjedna riješiti sve što je ključno i bitno za sastavljanje Vladinog tima.

Može se očekivati i da će ministri na današnjem sastanku premijeru Plenkoviću iznijeti podatke o stanju u svojim resorima. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene