Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Petrina laže'

KOVAČIĆ OPTUŽIO PETRINU 'Sve mogu potvrditi i na poliografu'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Izabrani saborski zastupnik na listi MOST-a i gradonačelnik Omiša Ivan Kovačić odgovorio je Stipi Petrini na kritike i prozivke - optužbama. Tvrdi kako ga je upravo on lobirao za SDP.

Nakon što je MOST pozvao Stipu Petrinu da se do četvrtka izjasni o tome je li uz MOST ili nije, primoštenski je načelnik burno reagirao u izjavi za lokalne medije. Iz MOST-a je danas reagirao gradonačelnik Omiša Ivan Kovačić.

Pročitajte i ovo Peđa Grbin predstavio listu za eu izbore Grbin o Plenkoviću: "Onaj koji je do jučer tvrdio da ga ne zanima ništa osim Hrvatske danas razmišlja o bijegu" Andrej Plenković dijeli se šakom i kapom Plenković komentirao veliko okupljanje ljevice, najavio i novi paket potpore umirovljenicima

'Gospodin Petrina, zadnjih 10-ak dana, konstantno izlazi u javnost obrušavajući se na MOST, a njegove izjave uopće ne odgovaraju istini. Gospodin Petrina laže. Od prvog je dana bio upoznat s načinom funkcioniranja MOST-a, sam je rekao u jednom teksu da je 'pojeo govno' kada je odlučio ići zajedno sa MOST-om, jer njegova je želja bila ući u Sabor. Nitko nije bio obmanjen, svih nas 15 i dalje funkcioniramo na jednaki način, a koji su stvarni motivi Stipe Petrine, ne znam.

Petrina gradonačelniku Omiša: Ti si lažov bez premca

No, mogu reći, a to mogu potvrditi i na poligrafu, mislim da ima nekakve prikrivene motive. Stipe Petrina i mene je lobirao da dam glas SDP-u, a da će se on na osnovu svojih pregovaračkih sposobnosti potruditi da dobijemo novac za naše lokalne sredine', rekao je gradonačelnik Omiša i saborski zastupnik Ivan Kovačić.

Kovačić tvrdi da na Nacionalnom vijeću MOST-a, nikome nije bilo oduzeto pravo glasa već se tražilo da oni koji žele sudjelovati u raspravi da se jave.

'Onaj tko ne želi, vrata su svakome otvorena, nikakvo izbacivanje nije bilo, već je data mogućnost želite li sudjelovati ili ne želite. MOST ne funkcionira na takav način, MOST se stvarno zalaže za reforme i nećemo se prodavati na takav način. Cjelovit MOST je uvijet da se naprave takve reforme.

Ovakva medijska hajka i ovakav medijski pritisak je sramotan. Kako rade pojedine stranke, neću ni imenovat koja. U Saboru ima 136, ako MOST ima 15, štoje puno više od natpolovične većine, se se može sastaviti vlada', rekao je Kovačić.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene