Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Naš stav se zna'

'MI SMO SVOJ DIO POSLA ODRADILI' Maras odgovorio Brkiću

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Budite sigurni da će SDP doživjeti poraz', rekao je Milijan Brkić, a ubrzo je stigao odgovor Gordana Marasa.

Nakon što je Milijan Brkić poručio da će SDP prilikom glasovanja o nepovjerenju Tomislavu Karamarku doživjeti poraz, na Facebooku se oglasio Gordan Maras. Njegov status prenosimo u cijelosti:

Pročitajte i ovo Milijan Brkić i Josipa Pleslić Nove poruke Tko je Klokan iz poruka Josipe Rimac i Milijana Brkića? Zdravko Mamić Saga se nastavlja Nove poruke Josipe Rimac potvrđuju Milanovićeve izjave? Mamić je lobirao za Turudića i raspitivao se zašto nije izabran

'Brkić kaže da će SDP doživjeti poraz u Saboru i da Karamarko ostaje. To ne bi bio poraz SDP-a, nego javnog interesa ispred osobnog, Karamarkovog.

Brkić kaže da će SDP doživjeti poraz u Saboru i da Karamarko ostaje. Čovjek očito ne razumije da to ne bi bio poraz SDP-a, nego poraz morala, nacionalnog i javnog interesa.

Mi smo svoj dio posla u Saboru oko Karamarka odradili. Naš stav se zna. Sada je sve na savjesti ostalih zastupnika, njihovom poimanju moralnog i javnog interesa. Odluka je u biti vrlo jednostavna. Da li očekujem previše kada mislim da bi to trebali shvatiti?

Od Brkića bi to svakako bilo previše, on vjerojatno nije bio u stanju shvatiti niti da nije u redu kopirati tuđi diplomski rad.'
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene