Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Maras:

'Držim fige da Vaso Brkić postane ministar branitelja. Go Tim'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras na svojom je Facebook profilu objavio kako 'drži fige da novi ministar branitelja postane Vaso Brkić'.

'Držim fige da Vaso Brkić postane ministar branitelja. Go Tim, kaj te briga koliko će trajati, u CV si već upisao da si premijer. A i Karamarko je tu da uskoči kad izgubiš volju ili HDZ prebrika Most', napisao je.

Držim fige da Vaso Brkić postane ministar branitelja. Go Tim, kaj te briga koliko će trajati, u CV si već upisao da si premijer. A i Karamarko je tu da uskoči kad izgubiš volju ili HDZ prebrika Most.

Posted by Gordan Maras on 7. veljača 2016
Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Predložili ga za ministra branitelja Brkić: Imam podršku cijele Domoljubne koalicije i MOST-a Slika nije dostupna Tko i zašto? O REGISTRU IZDAJNIKA Oglasio se ministar branitelja

 

Još se naime ne zna nasljednik Mije Crnoje iako je od smjene prošlo više od tjedan dana. 

Vladajuća koalicija najavljivala je kako će se ime novog ministra znati u roku od nekoliko dana, no odluka tko će to biti još nije donesena. Spekulira se s mnogim imenima, a neki od kandidata za ministarsko mjesto navodno su sada odbili tu poziciju i to zato jer su očekivali da će biti prvi izbor, a ne rezerva. HDZ navodno, na čelu tog osjetljivog resora želi Milijana Brkića, a nagađanja su postala i glasnija nakon što je on zamrznuo svoj saborski mandat.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene