Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bijeli travanj

FOTO Hrvatsku zabijelio snijeg! Temperature niže za 15 stupnjeva

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Snježni pokrivač zabijelio je dio zemlje.

Zemlju prati umjereno do pretežno oblačno i osjetno svježije vrijeme s mjestimičnom kišom. Od 28 stupnjeva Celzijusa koliko je zabilježeno u četvrtak u Sisku i Kutini temperature zraka u Hrvatskoj su se spustile za 10 do 15 stupnjeva, a gorske krajeve prekrio je snijeg.

Pročitajte i ovo Snijeg na Sljemenu VRAĆA LI SE ZIMA? FOTO Na Sljemenu pada snijeg, na Zavižanu ga ima 14 centimetara Snježna oluja, ilustracija Snijeg, vijavice i obilna kiša DHMZ objavio detaljnu prognozu uoči dramatične promjene vremena: Još sutra stabilno, a onda slijedi prava vremenska sapunica

Zemlju prati umjereno do pretežno oblačno i osjetno svježije vrijeme s mjestimičnom kišom. U najvišem gorju pojavio se i snježni pokrivač. Tunel Višek zabijelio se u samo nekoliko sati.

Muči vas glavobolja i teško se koncentrirate? Evo što vam se događa!

"Potkraj dana sa sjeverozapada se očekuje djelomično razvedravanje. Zapuhat će umjeren sjeverni i sjeveroistočni vjetar, na sjevernom Jadranu umjerena do jaka, ponegdje i olujna bura koja će se do kraja dana proširiti duž većeg dijela obale. Najviša dnevna temperatura zraka većinom 8 do 13, a na Jadranu od 14 do 19 °C", piše DHMZ.

Osim kod tunela Vršek snijeg je zabijelio područje Petehovca i Mrkoplja. Bijeli se i Sljeme kao Zavižan.

Nekoliko godina unazad svjedočili smo snijegu u svibnju, no ono što je posebno dojmljivo je nagli pad temperature. Toplo se obucite te ako ne morate, ne izlazite iz okrilja vašeg doma. Ušuškajte se uz najmilije i uživajte u danu.

Ako ste se našli u sličnoj situaciji, primjetili snijeg ili vremenske anomalije, pošaljite nam fotografija ili video snimke na moj.report@novatv.hr

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene