Obavijesti Video Pretražite Navigacija
oh happy day!

Doznajte kada počinje isplata povrata poreza

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Porezna uprava na svojim je stranicama objavila kada počinje isplata povrata poreza po godišnjim prijavama poreza na dohodak za 2014. godinu.

U utorak 26. svibnja počinje isplata povrata poreza po godišnjim prijavama poreza na dohodak za 2014. godinu, izvijestila je na svojim stranicama Porezna uprava.

Pročitajte i ovo Ilustracija isplata u svibnju Predaja poreznih prijava: Provjerili smo tko obvezno mora prijaviti porez i tko će najviše profitirati od povrata Slika nije dostupna Izvještaj na internetu Doznajete kad će vam 'sjesti' povrat poreza

'U Hrvatskoj više nema nedodirljivih'

'Nakon navedenog datuma obrade godišnjih prijava i isplate povrata odvijat će se kontinuirano, uobičajenom dinamikom, prema redoslijedu prijava područnih ureda', objasnili su.

Na internet stranicama Porezne uprave redovito će objavljivati plan obrada.

Objasnili su i razloge kašnjenja isplata:

'Od 01.01.2014. godine uvedeno je novo praćenje ostvarivanja dohodaka, doprinosa i ostalih primitaka poradi čega su mijenjani obrasci koje podnose isplatitelji kao i pravila iskazivanja podataka. Navedene promjene utjecale su i na obrade godišnjih poreznih prijava za 2014. godinu a što je rezultiralo kašnjenjem isplata povrata po godišnjim prijavama u odnosu na prethodne godine 15-tak dana.'

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene