Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vremenska prognoza

Pripremite se!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Evo kakvo nas vrijeme čeka idućih dana i za vikend.

Promjenjivo vrijeme koje je počelo pretvorit će se tri hladna naredna dana. Dok se u utorak očekuje maksimalna prosječna temperatura od 18 stupnjeva u Hrvatskoj, do petka će ona pasti na svega 8 stupnjeva Celzija.

Pročitajte i ovo Ilustracija Promjena vremena Upaljeni meteoalarmi: Stiže olujni vjetar, nevrijeme i drastično zahladnjenje Ilustracija Vremenska prognoza Kakva će biti najavljena promjena vremena? Što sve možemo očekivati donosi meteorolog Ivan Čačić

Pasti će drastično i jutarnje temperature, koje će samo u četvrtak iznositi više od 5 stupnjeva Celzija, dok će u srijedu biti tek 4 stupnja. Iako će u nedjelju ponovno zasjati sunce, prognoza DHMZ-a kaže da će jutarnja temperatura biti tek 2 stupnja, što više priliči rubu zime nego jeseni.

Odzvonilo je babljem ljetu - Evo kada stiže zahlađenje, a negdje i snijeg!

Kiša se osim danas, očekuje i u srijedu, četvrtak te petak. U subotu će se zadržati samo naoblaka, dok nam se u nedjelju vraća vedrina, ali uz već spomenute vrlo niske jutarnje temperature. Bablje ljeto je definitivno završilo.

Već idući ponedjeljak prognoza kaže da će prosječna jutarnja temperatura doseći čistu nulu, a dnevna tek 9 stupnjeva. Vrijeme je za topliju odjeću.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene