Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ubojstvo u Zagrebu

Procurili detalji tragedije: "Moja kći bila je trudna dva mjeseca..."

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Devetnaestogodišnja K. K. pronađena je u parkiranom automobilu, s višestrukim ubodnim ranama. Osumnjičeni D. K. pobjegao je s mjesta zločina, no nešto kasnije sam se predao policiji. Iz policije odbacuju optužbe žrtvine majke da nisu ništa učinili da bi spriječili ovakav razvoj događaja.

Mlada ženska osoba ubijena je u srijedu oko 22 sata u zagrebačkom naselju Volovčica, a njezino je tijelo pronađeno u automobilu na parkiralištu ispred zgrade u kojoj je živjela.

Iz PU zagrebačke potvrdili su da je djevojka (19) ubijena oštrim predmetom te da je preminula zbog više ubodnih rana. Osumnjičeni, 20-godišnjak, prvo se udaljio s mjesta događaja, da bi se nešto kasnije predao policiji. Kriminalističko istraživanje je u tijeku, a kako doznajemo, policija provodi pretres obiteljske kuće osumnjičenog D. K. 

Pročitajte i ovo Specijalna policija pred Županijskim sudom u Zagrebu Dio crnogorske narkobande U centru Zagreba scene kao iz akcijskog filma: Pred sud izvedena skupina koja se tereti za krijumčarenje kokaina Policija uhitila osumnjičene Tučnjava u Šibeniku Trojica muškaraca nasmrt pretukla pomorca, jedan bivši profesionalni boksač: Sve je počelo u kafiću...

"D.K. je mojoj kćeri prijetio. Vodili su kazneni postupak. Prošle godine joj je 27. studenoga razbio auto. Uzet joj je Samsung Galaxy. Išla je zbog toga na DORH sad u utorak. Režem si glavu da mi je kćer ubio D.K. Stalno su se prijetili da imaju novaca i da će sve napraviti. Evo, vidite kako je to sad sve završilo. On će tek u lipnju navršiti 20 godina. Bila sam zbog njegovog maltretiranja u IV. policijskoj postaji.

Motiv ubojstva? Ne znam. Otišla sam u noćnu. Zvao me bivši muž da ga je zvao susjed, da su nam policija i Hitna pred zgradom. Došla sam odmah. D.K. je to napravio. Bili su prije par godina u vezi, pa su prekinuli. Pa su se sudili kad ju je napao tu kod crkve. Stalno s njim problema. Misli ako tata ima novaca, da može sve i svašta. Moja kćer je u ožujku trebala navršiti 19 godina.

Ne mogu vjerovati da ta policija ništa nije učinila. Koliko puta smo ga prijavljivali i ništa. Dabogda završio konačno u zatvoru. Pa ovo nije normalno. Ugasiti mladi život?!", rekla je okupljenim novinarima majka ubijene djevojke, prenosi Jutarnji list. Po neslužbenim informacijama, radi se o mladiću koji je u travnju 2016. godine u Zagrebu na Vukovarskoj automobilom usmrtio pješaka, oca osmero djece.

"Bio je ljubomoran i htio je da mu se ona vrati. Ona je rekla da mu se neće vratiti, i to nije prvi put. Da je bio u zatvoru, ovo se ne bi desilo", rekla je majka žrtve. Kazala je i kako je njezina kći u trenutku ubojstva bila dva mjeseca trudna. Navela je kako je bila u vezi s dobrostojećim i 'nešto starijim' arhitektom rodom iz Pule koji živi na Trešnjevci.

Ustvrdila je i kako su osumnjičenog bezuspješno više puta prijavljivali, no u policiji se doznaje da su, kao i svakom drugom slučaju postupali svaki put kad je od njih zatražena intervencija. Neslužbeno se doznaje da su muškarca temeljem prijave 19-godišnjakinje za prijetnju prepratili 2015., kad mu je izrečena sudska zabrana približavanja žrtvi i posjećivanja određenih mjesta, prenosi Hina.

Podsjetimo, iako je u Hrvatskoj broj slučajeva nasilja nad ženama u padu, lani je od ruke bliske osobe smrtno stradalo čak 15 žena.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene