Obavijesti Video Pretražite Navigacija
od 3. svibnja

Croatia Airlines uvodi novu liniju: Od Zagreba do Mostara za 89 eura

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U mostarskoj gradskoj vijećnici svečano je predstavljena nova međunarodna linija Croatia Airlinesa Mostar – Zagreb, a na svečanosti su, između ostalih, bili i Oleg Butković, ministar mora, prometa i infrastrukture, te Milan Bandić, zagrebački gradonačelnik.

Redoviti međunarodni letovi Mostar – Zagreb uvode se 3. svibnja ove godine, što je četvrta nova linija hrvatskoga nacionalnog prijevoznika u ovogodišnjoj turističkoj sezoni. Mostar je 40. europsko odredište u koje će zrakoplovi Croatia Airlinesa izravno letjeti tijekom ovogodišnje sezone u redovitom putničkom prometu.

Pročitajte i ovo Požar automobila u Prečkom - 2 Očevid u tijeku FOTO Noćna buktinja uznemirila građane: Izgorjela čak tri automobila Nevrijeme u Zagrebu Žuti meteoalarm Nevrijeme pogodilo Zagreb: Na dio grada pala tuča, pogledajte koji su kvartovi najgore prošli

Zrakoplovi Croatia Airlinesa polijetat će iz Zagreba u Mostar četvrtkom i nedjeljom u 22:10 sati, a iz Mostara u Zagreb petkom i ponedjeljkom u 6:15 sati.

Letovi će se u iste dane obavljati i u zimskom redu letenja 2018./2019., s jedinom razlikom što će večernji polasci iz Zagreba u Mostar biti u 21:10.

"Drago nam je što nakon 15 godina ponovno počinjemo povezivati Mostar i glavni grad Hrvatske, dvaput na tjedan. Letovi na ovoj liniji planirani su tijekom cijele godine, što je dodatna kvaliteta usluge za putnike iz Bosne i Hercegovine te Hrvatske", rekao je tom prigodom Jasmin Bajić, predsjednik Uprave Croatia Airlinesa. 

Na liniji će letjeti zrakoplovi Dash 8-Q400 kapaciteta 76 putničkih sjedala.

Povratne zrakoplovne karte za letove Zagreb - Mostar od danas su dostupne za kupnju na internetskim stranicama www.croatiaairlines.hr po promotivnoj cijeni već od 89 eura.

Croatia Airlines u ovogodišnjoj turističkoj sezoni uvodi još tri nove sezonske linije: Zagreb – Dublin, četvrtkom i nedjeljom (od 3. svibnja, prvi put u povijesti tvrtke), Dubrovnik – München pet puta na tjedan (od 30. travnja) i Split – Kopenhagen subotom (od 5. svibnja).

Osim novih linija, povećava se i broj tjednih letova na liniji Zagreb – Skoplje, Zagreb – Dubrovnik – Rim i Zagreb – Sankt Peterburg.

Zbog širenja mreže odredišta i povećanja broja letova kompanija će za nadolazeću turističku sezonu, kao i lani, unajmiti dva zrakoplova CRJ1000 sa 100 sjedala tvrtke Air Nostrum, čime će se upotpuniti postojeća flota od šest zrakoplova Airbus (četiri A319 i dva A320) te šest zrakoplova Dash 8-Q400.

Croatia Airlines u 2017. godini prevezao je rekordnih 2,124.528 putnika, odnosno 10 posto više nego godinu prije, a nastavak pozitivnog trenda putničkog prometa očekuje se i ove godine, izvijestili su iz Croatia Airlinesa.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene