Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Welcome to Croatia'

Turisti stigli, a ceste raskopane

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Radovi su nemalo iznenadili strane goste, a osobito one koji su stigli biciklima.

Cavtat ovu sezonu dočekuje s jednom od najljepših riva na Jadranu i potpuno raskopanim prilaznim cestama. Već mjesecima, umjesto normalnim kolnikom, vozači u Cavtat ulaze preko makadama.

Cesta prema Cavtatu raskopana je ove zime, kad se rješavalo pitanje oborinskih voda. Ipak, dok su posljednjih dana radovi krenuli, većinu proteklih mjeseci automobili su zaobilazili rupe na cesti i prolazili kraj parkiranih strojeva.

Pročitajte i ovo Strani radnici - 2 Sezona samo što nije Muke po stranim radnicima, gdje zapinje? "Ljudi koji su spremni obavljati takvu vrstu poslova jednostavno u Hrvatskoj više nema" Zadar: Radovi tijekom sezone - 8 Suživot turista i strojeva Vijesti s početka turističke sezone u Hrvatskoj: Buka, prašina i zastoji u prometu - "Da dođem u ovakve uvjete, bila bih jako razočarana"

Utrka građevinara i turista: Jesu li mogli zimi?

Ipak, rok završetka radova, odnosno početak sezone već je tu; Cavtat je pun turista!

U Cavtatu je nešto više od 2000 gostiju u ovom trenutku. Radovi na cesti iznenadili su i turiste. A pogotovo je iznenadio one turiste koji su stigli biciklima.

Radovi bi, konačno, trebalo završiti do konca tjedna, a investitor, Općina Konavle, nije željela komentirati prašinu i duga čekanja.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene