Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Loše zdravstveno stanje

Branimira Glavaša hitno prebacili u bolnicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na službenom Facebook profilu Branimira Glavaša večeras je objavljeno da je on hitno prebačen u zatvorsku bolnicu zbog lošeg zdravstvenog stanja.

'Upravo nam je dojavljeno da je Branimir Glavaš zbog vrlo narušenog zdravstvenog stanja hitno prebačen u zatvorsku bolnicu u Svetošimunskoj ulici gdje će biti zadržan. Nadamo se da će pristati na medicinsku pomoć i izvući se iz situacije opasne po život', piše u statusu na profilu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Užas u Njemačkoj U psihijatrijskoj klinici ubijen liječnik, u blizini pronašli muškarca oblivena krvlju Uspješne transplantacije - 3 tri transplantacije u 24 sata Dramatični sati u KB Merkur i novi životi na dar: "Umjesto radosti bijelog Božića imamo radost transplantacija"

Podsjetimo, s obzirom da je Ustavni sud u siječnju ukinuo pravomoćnu presudu Vrhovnog suda u slučajevima 'garaža' i selotejp' od osam godina zatvora, temeljem koje je Glavaš u Mostaru služio zatvorsku kaznu, na snazi je ostala presuda zagrebačkog Županijskog suda kojom je zbog ratnog zločina u Osijeku nepravomoćno osuđen na 10 godina zatvora.

Ustavni sud djelomično ukinuo odluku o vraćanju Glavaša u zatvor

Glavašu je određen istražni zatvor jer je Vrhovni sud zaključio da je po Zakonu o kaznenom postupku takva mjera obvezna za okrivljenike kojima je izrečena kazna veća od pet godina.

Odluku, kojom je određen istražni zatvor Glavašu, njegovi odvjetnici pobijali su ustavnom tužbom. Ustavni sud djelomično je ukinuo odluku Vrhovnog suda kojom je Branimir Glavaš vraćen u istražni zatvor.

Odluka kojom je Glavaš zatvoren u Remetincu donesena je nakon žalbe tužiteljstva na odluku izvanraspravnog vijeća zagrebačkog Županijskog suda od 6. veljače, koje je zaključilo da se Glavaš nakon izlaska iz zatvora u Mostaru može braniti sa slobode.

Glavaš je u istražnom zatvoru u Remetincu od 5. ožujka.

 

 

Upravo nam je dojavljeno da je Branimir Glavaš zbog vrlo narušenog zdravstvenog stanja hitno prebačen u zatvorsku...

Posted by Branimir Glavaš on 29. ožujka 2015

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene