Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Reakcija

'Obećajem vam, brzo ćete zaboraviti Hasanbegoviće, Špike, Ilčiće i slične'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon objave najnovijeg Crobarometra Nove TV, uslijedile su reakcije nekih političara na društvenim mrežama.

Gordan Maras i Božo Petrov komentirali su najnovije rezultate istraživanja rejtinga hrvatskih stranaka.

'SDP je opet najjača stranka u Hrvatskoj. Kako stvari stoje, ukoliko javni interes za Most bude ispred fotelja, Karamarko leti i građani će opet moći dati povjerenje da preuzme odgovornost za Hrvatsku stranci koja nudi stabilnost i odgovornost. Socijaldemokratskoj partiji Hrvatske. Obećajem vam, brzo ćete zaboraviti Hasanbegoviće, Špike, Ilčiće i slične', napisao je na Facebooku Gordan Maras (SDP).

Pročitajte i ovo Božo Petrov, predsjednik Mosta Za Dnevnik Nove TV Petrov otkrio što će Most napraviti ako bude jezičac na vagi između HDZ-a i SDP-a: "Ako nas budu trebali..." Crobarometar 25.03.2024. - 2 DONOSI DNEVNIK NOVE TV Novi Crobarometar: Istraživanje otkriva je li Milanović uspio srušiti rejting HDZ-u i koga bi građani radije za premijera


'Nažalost, malotko je danas u javnosti prenio da se Mostu po zadnjem Crobarometru Nove TV u svibnju povećala potpora na 7,9% u odnosu na travanj kada je iznosila 6,9%. Drago nam je da građani prepoznaju kojoj političkoj opciji su nacionalni interesi ispred stranačkih i individualnih te konstruktivnost i rad ispred neutemeljenog omalovažavanja drugih', napisao je Božo Petrov na Facebooku.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene