Obavijesti Video Pretražite Navigacija
S obzirom na mjere opreza

VIDEO Bi li on uopće smio biti u Bandićevoj blizini?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon puštanja na slobodu, Milan Bandić je obavio svoje redovito trčanje.

Milan Bandić je u 6 sati ujutro bio na trčanju u Kušlanovoj ulici. Dočekala ga je ekipa koja godinama redovito s njim uživa u ranojutarnjoj jogging rekreaciji.

Na pitanje novinarke Dnevnika Nove TV, Ivane Pezo, otkud mu 15 milijuna kuna jamčevine, Milan Bandić je odgovorio kako razumije interes novinara za to pitanje, ali da ne može na njega odgovoriti.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić Uplašio se zbog jedne stvari Vučić neviđeno nahvalio Milana Bandića te otkrio dosad nepoznate detalje njihova susreta: "On je bio Einstein" Slika nije dostupna Burno na pressici Bandić: Hoćete da mi netko kao zecu odreže uši dok ujutro trčim?

Doznalo se odakle Bandiću 15 milijuna kuna za jamčevinu

Ipak, na upit ima li kondicije, odgovorio je potvrdno te dodao kako je u Remetincu uglavnom hodao. 'Od 30 dana koje sam proveo u Remetincu, 20 dana sam hodao po dva sata', izjavio je Bandić.

Gradonačelnik bez ovlasti

Bez ovlasti i pristupa radnom mjestu - upravo u takvoj situaciji nalazi se sada Milan Bandić. U Gradskoj upravi, gdje se nalazi njegov kabinet, najveći je broj zapsolenika, odnosno, svjedoka u ovom slučaju. Mora ih izbjegavati.

No, već jutros nije to učinio. Iako nije na popisu svjedoka, zanimljivo, na atletskoj stazi i službeni fotograf Grada Zagreba. Iz gradske uprave poručuju - bio je ondje samoinicijativno i izvan radnog vremena. I oni u tome ne vide nikakav problem. No, s obzirom na mjere opreza s pravom se postavlja pitanje bi li uopće smio biti - u Bandićevoj blizini.

VIDEO Građani bi trebali prijaviti Bandića ako ga vide da priča sa svjedocima

Podsjećamo, Milanu Bandiću prihvaćena je jamčevina od 15 milijuna kuna, a u srijedu popodne je iznos uplatio u gotovini. Pušten je da se brani sa slobode.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene