Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'To je bio photoshop'

VIDEO: Bandić komentirao nepozdravljanje Švaljek: 'Nisam tako nekulturan'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić sa suradnicima održao je konferenciju za novinare na temu 'Akti gradonačelnika' te se dotakao i Sandre Švaljek.

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić je na konferenciji za novinare na temu 'Akti gradonačelnika' komentirao i fotografiju na kojoj se čini da je prošao pokraj svoje donedavne zamjenice i vršiteljice dužnosti gradonačelnika dok je ona bio u privoru, a da je nije niti pozdravio.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 62 puta Kosor i Švaljek o Bandićevim putovanjima u Rim: "Ovo je pitanje za DORH" Nova afera Milana Bandića (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Nema on vremena baviti se time... Bandić za Dnevnik Nove TV o putovanjima u Rim: "Prvo, to nije točno! To je laž''

FOTO Bandić prošao pokraj Švaljek, nije je ni pozdravio

Bandić odbija tvrdnje koje su izvučene iz nekoliko fotografija na kojima se vidi kako on prolazi pokraj Sandre Švaljek i njezine obitelji u subotu na Trgu bana Jelačića, a da ih ne pozdravlja.

Gradonačelnik je novinarima rekao da nije nekulturan da ne bi pozdravio svoju donedavnu suradnicu, te da se radi o photoshopu koji je obavljen 'bolje nego bi ga moj prijatelj obavio'.

Bandićev odgovor pogledajte u priloženom videu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene