Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ozlijeđeno i 8 policajaca

U požaru na Bajakovu poginuo Sirijac, teško ozlijeđenih troje ilegalnih imigranata

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U prostorijama za zadržavanje Postaje granične policije Bajakovo izbio je u petak navečer požar, u kojem je jedna osoba smrtno stradala, a tri su teško ozlijeđene. Uzrok požara zasad je nepoznat.

U petak oko 20:30 sati u prostorijama Postaje granične policije Bajakovo došlo je do požara u kojem je jedna smrtno stradao sirijski državljanin dok su još tri strana državljanina teško ozlijeđena (osobe koje su se nalazile u prostorijama za smještaj uhićenika).

Pročitajte i ovo Nestala djevojčica Danka ugrožavanje istrage MUP se oglasio o nestanku male Danke, uputio važan apel Prometni policajci lažno izdavali kazne za prekršaje Podignuta prijava Kakva akcija! Dvojica policajaca vozačici USKOK-ova auta pokušali naplatiti nepostojeći prekršaj

Među ozlijeđenima bilo je i osam policijskih službenika, koji su nakon pružene liječničke pomoći pušteni kućama.

Poginuli Sirijac i troje teško ozlijeđenih su ilegalni imigranti koji su bili zadržani u policijskim prostorijama za uhićenike. Trojica teško ozlijeđenih prebačena su na liječenje u bolnicu.

Glavni ravnatelj policije uputio je u Policijsku upravu vukovarsko-srijemsku tim policijskih službenika Ravnateljstva policije koji će istražiti da li je u ovom slučaju došlo do eventualnih propusta u postupanju službujućih policijskih službenika.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene