Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uz korito rijeke Save

Pronađeno tijelo nestalog brigadira Jure Zadre

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na obali rijeke Save na području Ivanje Reke pronađeno je tijelo brigadira HV-a Jure Zadre, pripadnika Oružanih snaga RH, priopćeno je u srijedu iz Ministarstva obrane RH.

Tijelo muške osobe pronađeno je na sjevernoj obali rijeke Save u Ivanjoj Reci u utorak, 5. svibnja, a službenici Policijske uprave zagrebačke na teren su izašli temeljem dojave građanina, navode iz MORH-a.

Pročitajte i ovo Ilustracija Slijedi obdukcija Tužan kraj potrage: U rijeci pronašli tijelo muškarca Ilustracija Utvrđuju se okolnosti Užas u Zagrebu: Pronađeno tijelo muškarca uz korito rijeke Save

Prevezeno je u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku zagrebačkog Medicinskog fakulteta, gdje je identifikacijom utvrđeno kako je riječ o nestalom pripadniku Oružanih snaga Republike Hrvatske, brigadiru Juri Zadri. Njegov je nestanak prijavljen policiji 24. travnja 2015. godine.

"U tijeku je utvrđivanje svih okolnosti ovog nesretnog događaja", priopćeno je iz MORH-a.

Horor u Zagrebu: Čistili smeće, pronašli kostur!

Brigadir HV-a i general HVO-a Jure Zadro bio je načelnik Odjela veze pri Glavnom stožeru Oružanih snaga RH. Obitelj se zadnji put s njim čula u Zagrebu prije dva tjedna, u srijedu 22. travnja, otkada mu se gubi svaki trag.

Prema pisanju medija, nedaleko od vojarne Croatia, gdje je brigadir Zadro radio, posljednji je put lociran i signal s njegova mobitela. Cijelo je područje nekoliko puta pretraženo.

Intenzivnu istragu su provodili pripadnici PU zagrebačke i vojne policije, a nakon što je od početka istrage proteklo deset dana bez novih informacija o nestanku, obitelj Zadro je odlučila putem medija uputiti apel za pomoć u potrazi. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene