Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Traži ga policija

FOTO Prepoznajete li ovog muškarca?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Hrvatskom narodnom kazalištu Split u subotu navečer, sat vremena nakon završetka premijere opere "Carmen", nepoznata muška osoba otuđila je torbu s kamerom televizije MrežaTV, koju je snimateljica spomenute televizije neoprezno i bez nadzora, na duže vrijeme, ostavila u hodniku kazališta.

Čim je snimateljica utvrdila da joj je kamera otuđena, pozvana je policija koja je obavila očevid.

Pročitajte i ovo Ilustracija ozljede glave i mozga Tučnjava ispred kluba u Splitu: Mladić se bori za život Nasilnik zaposlenicama prijetio nožem naoružan nožem Drama u ljekarni: Razbojnik ozlijedio dvije žene i ukrao kutiju lijekova, pohod nastavio u domu zdravlja

Uvidom u snimku nadzorne kamere postavljene na ulazu u HNK Split, potvrđene su sumnje svjedoka kako se radi o muškarcu, starom oko 40 godina, visine oko 188 centimetara, krupnije građe, prosjede valovite kose, izraženih kostiju lica i krupnih očiju.

Omiš: Ukrao stroj vrijedan 750.000 kuna

Muškarac je polagano išetao iz kazališta noseći torbu kao da je njegova vlastita. Nije poznat po problematičnom ponašanju, a mnogi su ga često viđali na raznim izložbama i kulturnim događanjima kako snima vlastitom kamerom, kao što je to činio i sinoć na druženju nakon premijere u kazališnoj kavani.

Iz splitskog HNK poručuju da su snimke nadzorne kamere dostavili policiji. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene