Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sletjeli s ceste

TRAGEDIJA NAKON DRAME NA CESTI Poginuli roditelji maloljetne djevojčice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U teškoj prometnoj nesreći koja se rano jutros dogodila na makarskom području, poginuli su supružnici, državljani Bosne i Hercegovine, a njihova maloljetna kći je ozlijeđena i prva pomoć joj je pružena u Domu zdravlja Makarska, doznaje se u splitskoj policiji po završetku očevida.

Prometna nesreća  dogodila se oko 5 sati u mjestu Podaca nedaleko Makarske, gdje je osobni automobil ford focus BiH registracija prvo udario u betonski zid, a potom sletio nekoliko metara ispod ceste. U slijetanju vozila je na mjestu nesreće poginula suvozačica, dok je vozač davao znakove života, no i on je nakon nekog vremena od težine ozljeda umro na mjestu nesreće, neslužbeno se doznaje.

Pročitajte i ovo Autocesta Stanje u prometu Ponovno otvorena autocesta A1 u smjeru juga, u prekidu su neke trajektne linije Klevisa Ymeri Privedena je Ovo je Albanka koja je terencem usmrtila brata (21) i sestru (19) na magistrali: Voli luksuzan život, na društvenim mrežama ima tisuće pratitelja

Obitelj stradalu u teškoj nesreći iz potpuno uništenog automobila izvlačili su vatrogasci.

VELIKI POŽAR KOD OMIŠA: 180 vatrogasaca brani kuće, u pomoć stigla četiri kanadera

Tijekom trajanja očevida dionica Jadranske magistrale kod Lokve Rogoznice bila je zatvorena za promet.

Neslužbeno se doznaje kako je obitelj iz BiH krenula na ljetovanje, a da je do nesreće najvjerojatnije došlo kada je vozač zaspao za volanom. (Hina)

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene