Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhvaćeni na ulici

Split: Pali dileri sa 'speedom' vrijednim 40.000 kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Splitska je policija proteklih dana u dvama odvojenim slučajevima uhitila dvojicu muškaraca kod kojih su pronašli drogu vrijednu više od 40 tisuća kuna, izvijestila je u subotu policija.

Prvo su kriminalistički obradili 35-godišnjaka kojega su u četvrtak zatekli s drogom na ulici u Splitu. Kod njega je pronađeno i oduzeto 1.82 grama droge amfetamin speed i 0.6 grama marihuane. Tijekom kriminalističkog istraživanja obavljena je pretraga doma kojom prilikom su pronađene i oduzete 33 PVC vrećice sa sadržajem ukupno 112 grama droge amfetamin speed, te četiri tablete ecstasyja i digitalna vaga.

Pročitajte i ovo Očevid u Splitu na mjestu gdje je mladić uboden nožem - 1 Uhićene dvije osobe FOTO Krvava noć u Dalmaciji: Ovo je mjesto strašnog ubojstva, policija objavila nove detalje Policijska potraga u Splitu - 5 Nema čega nema Danima bježao policiji: U stanu splitskog bjegunca pronađen arsenal oružja, droga, detonatori

Uz kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i promete drogama u petak je doveden policijskom pritvorskom nadzorniku.

Policija je uz taj slučaj dovršila kriminalističko istraživanje nad 42-godišnjakom. Obavljenom pretragom njegovog doma na području Splita pronađeno je i oduzeto 27.1 gram kokaina i digitalna vaga.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama slijedi podnošenje kaznene prijave nadležnom općinskome državnom odvjetništvu, izvijestila je policija. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene