Obavijesti Video Pretražite Navigacija
UBOD U SRCE

Osumnjičen za ubojstvo u Stobreču: Policija objavila fotografiju i traži pomoć građana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nikola Gusić Janjić osumnjičen je da je ubodom u srce usmrtio Ivana Matu Blaževića još 11. kolovoza, no policija je tek sada objavila njegovo puno ime i fotografiju.

Policija je objavila fotografiju Nikole Gusića Janjića kojeg dovodi u vezu s ubojstvom koje se u Stobreču dogodilo još 11. kolovoza. 

Pročitajte i ovo 19-godišnjak s nožem, ilustracija Strava u Njemačkoj Mladić nasmrt izbo roditelje i brata: Krvavi pohod preživjela je samo sestra Ubojstvo u Šibeniku Tri osumnjičenika uhićena Šibenik zavijen u crno zbog brutalnog ubojstva: Policija složila mozaik tučnjave u kafiću

"Pozivamo građane da sva korisna saznanja o ovoj osobi, kao i saznanja o kretanju i boravku osobe dojave na broj 192 ili pristupe u najbližu policijsku postaju. Također se informacije mogu dostaviti na e-mail splitsko-dalmatinska@policija.hr", poručuju iz policije.

Gusić Janjić rođen je 8. prosinca 1993. godine u Splitu. 

Sumnja se da se Gusić Janjić u 4:15 sati sukobio s Ivanom Matom Blaževićem iz Splita u kafiću na ulazu u Stobreč. Blažević je usmrćen ubodom u srce, a na tijelu je imao još jednu reznu ranu na slabinama.

Iako je policija još tada znala ime počinitelja, do sada su objavljivani samo njegovi inicijali.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene