Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teško je ozlijeđen

Poreč: Konobar prebio Nizozemca jer se požalio na uslugu?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nizozemac je sa suprugom i djecom naručio večeru u jednom porečkom restoranu. Problemi su počeli kada se požalio da večera kasni...

Porečka policija u nedjelju je oko 20.20 sati zaprimila dojavu da je na Trgu Matije Gupca u ozlijeđen 38-godišnji nizozemski državljanin.

Pročitajte i ovo Bombardirana zgrada u Harkovu Noćni napad Rusi raketirali Harkov, ubijen 12-godišnji dječak: "Teror nad gradom postaje sve gnusniji" Policija u Vukovaru, ilustracija Podignuta optužnica Optuženi napadači na skupinu djece u Vukovaru: Za četvoricu se traži produljenje istražnog zatvora, za petog mjera opreza, a šesti je u bijegu

Očevidom je utvrđeno da je na terasi ugostiteljskog objekta, nakon kraćeg verbalnog sukoba, 23-godišnjak iz Poreča fizički napao 38-godišnjaka, zadavši mu više udaraca po tijelu, izvijestila je PU Istarska.

Ozlijeđeni mušakrac prebačen je u KBC Sušak gdje je utvrđeno da je zadobio teže tjelesne ozljede.

Split: Pijani turist udario liječnicu Hitne pomoći

Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo nad 23-godišnjakom je provodeno kriminalističko istraživanje i protiv njega se podnosi kaznena prijava u redovnom postupku.

Nizozemac je sa suprugom i djecom navodno naručio večeru u jednom porečkom restoranu, a nakon nekog vremena požalio se na uslugu jer je večera kasnila. Konobar mu je u jednom trenutku poručio da ode bez da plati, a onda se navodno ipak predomislio i tražio novac zbog čega je izbila svađa, a onda i fizički sukob.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene