Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U Puli prijetio sjekirom

Borbeno u Istri: Mačetom napao turista zbog parkirnog mjesta!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija Puljanina sumnjiči da je vikao i prijetio smrću susjedu (41) mašući mu sjekirom iznad glave. Labinjanin je mačetom lakše ozlijedio njemačko državljanina (81) zbog parkirališnog mjesta.

Policija je prijavila dvojicu Istrijana koji su, u odvojenim izgredima, posegnuli za hladnim oružjem - i dok je pijani Puljanin u hodniku zgrade sjekirom prijetio susjedu, 72-godišnjak iz Labina uhićen je jer je na njemačkog turista nasrnuo mačetom nakon što se s njim posvađao oko parkinga.

Pročitajte i ovo Ilustracija Zadobila teške ozljede Užas u Puli: Parkirano vozilo krenulo nizbrdo i prešlo preko vlasnice Opća bolnica Pula Istraga u tijeku Novi detalji tragedije u Istri: Roditelji preminule djevojčice i dva dana ranije bili su u bolnici

Izgred nakon kojega je prijavljen zbog drskog ponašanja i nošenja oružja na javnom mjestu dogodio se u petak oko 21 sat u Medulinskoj ulici u Rapcu, gdje je 72-godišnjak postavio kamenje na parkirališno mjesto 81-godišnjeg njemačkog državljanina. No, kada je Nijemac stigao na parking i započeo micati kamenje, 72-godišnjak je na njega nasrnuo mačetom i lakše ga ozlijedio.

VIDEO Nakon prometne sjekirom napao drugog vozača

Agresivnost je dan kasnije oko tri sata ujutro iskazao i 55-godišnjak iz Pule kojeg policija sumnjiči da je u hodniku stambene zgrade u Varaždinskoj ulici vikao i prijetio smrću mašući sjekirom iznad glave 41-godišnjem susjedu. Pored toga sjekirom je udarao po zidu i pritom oštetio žbuku i prekidače za struju.

Policajci su ga u vidno alkoholiziranom stanju priveli u postaju, zadržali do otrježnjenja i 'kriminalistički obradili'. Protiv njega je podnesena kaznena prijava za prijetnju i oštećenje tuđe stvari te optužni prijedlog zbog prekršaja protiv javnog reda i mira. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene