Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oglasio se i Angelo

Pas Dinamova igrača napao bebu i izgrizao ju po licu: "U šoku sam i iskreno mi je žao"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Otac je rekao da je pas Dinamova nogometaša Angela Henriqueza napao njegova 21-mjesečnog sina i nanio mu teške ozljede. Napad se dogodio u petak u dvorištu obiteljske kuće u Zagrebu. O nesretnom slučaju oglasio se i nogometaš Dinama, priopćenjem objavljenim na stranicama kluba.

Dječaka starog tek 21 mjesec u petak ujutro izgrizao je pas 23-godišnjeg nogometaša DinamaAngela Henriqueza. Mališan je završio na operaciji u Vinogradskoj bolnici u Zagrebu i ima 50 šavova. Ima ozljede po licu, vratu i ušima.

Pročitajte i ovo Ilustracija teško je ozlijeđena Strava u Zagrebu: Ponudio djevojci prijevoz pa je nakon svađe izbacio iz auta, udario i vukao po cesti Gillian Donagh Ostat će bez prihoda Pas ugrizao prolaznika, vlasnica bi zato mogla ostati bez posla

Kako je za Novi list objasnio dječakov otac, dok su supruga i on bili u kući na Jelenkovcu, njihova sina čuvala je bakina prijateljica.

"Supruga i ja bili smo u kući, a bakina prijateljica čuvala je malog. Loptica kojom se igrao sin u jednom času pala je s balkona u prizemlje. Dijete je s gospođom otišlo po lopticu u dvorište, a onda se dogodio užas. Žena je u panici dotrčala do mene i rekla da malog hitno moramo odvesti u bolnicu. Susjedov pas upao je u dvorište, zgrabio malog za lice i vukao ga", ispičao je dječakov otac i rekao kako je djevojka nogometaša pozvala Hitnu pomoć, ispričavala se, a kasnije je i slala poruke da joj je žao.

Pas ptičar, vrsta koja inače nije poznata po napadima na ljude, prema pisanju Novog lista, trebao bi biti uspavan, a policija je zbog napada podigla kaznenu prijavu i proslijedila je DORH-u.

Pred napadnutim je dječakom dug oporavak i najvjerojatnije dodatni kirurški zahvati na licu.

Nogometaš Dinama o svemu se oglasio priopćenjem objavljenim na stranicama kluba.

"Iskreno mi je žao i zaprepašten sam onime što se dogodilo. Trenutno ne postoje riječi kojima mogu opisati kako se osjećam. U šoku sam. U stalnom sam kontaktu s roditeljima malog Maria i suosjećam s obitelji koja proživljava teške trenutke u strahu za svoje dijete i njegovo zdravlje. Iskreno mi je žao i dao bih sve da se ovo nije dogodilo. Nadam se da će sve biti u uredu, a Mariu želim što brži oporavak", poručio je Henriquez.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene