Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prijetio samoubojstvom

Okončana drama u Splitu: Specijalci muškarca izveli s ručnikom na glavi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Okončana je drama na Pujankama u Splitu nakon što su specijalci iz zgrade izveli muškarca koji je prijetio samoubojstvom i eksplozijom plina.

Muškarac koji je iz stana u Splitu prijetio samoubojstvom, izveden je s ručnikom preko glave. Zasad nije poznato je li se predao.

Pročitajte i ovo Sudar autobusa i automobila D8 bila zatvorena za promet Težak sudar busa i dvaju auta u Dalmaciji: Četiri osobe prevezene na pružanje liječničke pomoći Motociklist naletio na pješaka Vozači, oprez! Prometna nesreća u Splitu: Ima ozlijeđenih, dio ceste zatvoren za sav promet

U splitskoj Tijardovićevoj ulici gdje je mlađi muškarac, nakon svađe i fizičkog obračuna sa svojom djevojkom, iz stana prijetio da će se ubiti eksplozijom plina, zbog čega su svi stanari te zgrade evakuirani, odvijala se prava drama.

Policija je evakuirala više od 70 stanova zgrade u Tijardovićevoj 14 u kojima živi 150 stanara..

Žena pronađena u Savi najvjerojatnije je počinila samoubojstvo

Na osmom katu mlađi muškarac je oko 11 sati započeo prvo verbalni, a potom i fizički sukob sa svojom djevojkom, inače vlasnicom stana s kojom živi. Djevojka je nešto iza podneva istrčala iz stana, mladića zaključala i pobjegla. Netko je o svemu obavijestio policiju i ubrzo je pred zgradu stiglo nekoliko vozila policije, vatrogasaca i Hitne pomoći.

Kako se doznaje, osam vatrogasaca se nalazi na osmom katu. Isključili su struju i spremni su gasiti u slučaju eksplozije. Uz njih je i 19 policijskih specijalaca te MUP-ov pregovarač koji muškarca već satima pokušava odvratiti od ostvarenja prijetnji da će se ubiti eksplozijom plina.

Susjedi tvrde kako se iz stana tog mladog para često čuje svađa i vika. Danas su djevojku vidjeli kada je istrčala prvo iz stana, a potom i iz zgrade.

"Bila je cijela počupana. Roba joj je bila pokidana. A on s prozora viče kako ga je ona zaključala u stanu. Djeca nam danas ne mogu u školu. Nitko od nas nije ručao. U stanove ne možemo. Dokle će ovako biti tko zna", kazala je za jedna od evakuiranih stanarki. (I.D. / Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene