Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pao s dizalice?

Tragedija u Španjolskoj: Maturant iz Delnica pronađen mrtav u Lloret de Maru!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tragična vijest stigla je iz Lloret de Mara - 17 godišnji maturant iz Delnica pronađen je mrtav na jednom tamošnjem gradilištu.

Sedamnaestogodišnji maturant, koji je bio na maturalnom putovanju u Španjolskoj, poginuo je u četvrtak u Lloret de Maru, potvrdilo je u subotu Ministarstvo vanjskih i europskih poslova.

Pročitajte i ovo Dizalicom će ukloniti srušeni most luka zatvorena VIDEO Stigla dizalica: Počinje uklanjanje mosta u koji se zabio teretni brod Ilustracija Za vrijeme nastave Objavljeni detalji napada u osnovnoj školi, policija otkrila što će biti s ocem koji je nasrnuo na nastavnika

 

'MVEP može potvrditi da je u Lloret de Maru gdje je boravio u sklopu maturalnog putovanja preminuo maturant iz Delnica. Policijska istraga još traje, ali policija već sada sa sigurnošću može reći da smrt nije posljedica kriminalnog čina te da je vjerojatno posljedica nesretnog slučaja. Veleposlanstvo je u stalnom kontaktu s učenicima i profesorima, pruža svu pomoć, a očekuje se da će učenici danas krenuti natrag kući', rekla je glasnogovornica MVEP-a Danijela Barišić.

U splitsku bolnicu stigao mladić - uboden u leđa!?

Po pisanju španjolskih medija, sedamnaestogodišnji mladić pronađen je u četvrtak navečer mrtav na gradilištu u samom središtu Lloret de Mara. On je, navodno, umro nakon pada s dizalice visoke 25 metara, a radnici koji su vidjeli da je mladić pao obavijestili su hitnu pomoć. Njezini djelatnici nisu mogli ništa učiniti jer je tinejdžer poginuo na licu mjesta. Policija je otvorila istragu, dodaju mediji. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene