Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Potvrdila obdukcija

Iznenadna smrt: Policija objavila zašto je umrla četveromjesečna beba

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Četveromjesečna beba iz Legrada kod Koprivnice nije umrla od gladi, kako piše lokalni tjednik Podravski list, nego je preminula uslijed sindroma iznenadne dojenačke smrti, ustvrdila je koprivnička policija.

Glasnogovornik Policijske uprave koprivničko-križevačke Dražen Laljek demantirao je napise u Podravskom listu, koje su prenijeli drugi lokalni i nacionalni mediji, istaknuvši da sindrom iznenadne dojenačke smrti potvrđuje obdukcija tijela bebe, ali i opširna istraga koju je provela policija.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća kod Makarske - 2 Užasni prizori FOTO Autobus sletio u provaliju s Jadranske magistrale, sve hitne službe su na terenu Uočena dva konja u središnjem Londonu uplašili su se VIDEO Nesvakidašnja potjera: Središtem Londona dva sata trčalo pet konja, petero ljudi je ozlijeđeno

Policija je još 21. veljače od Zavoda za hitnu medicinu primila dojavu o smrti djeteta u Legradu. Obavili smo očevidne radnje te nismo utvrdili elemente kaznenog djela. Također, obavljenom obdukcijom i histopatološkom analizom kao uzrok smrti navodi se sindrom iznenadne dojenačke smrti, kaže Dražen Laljek.

Strava kod Koprivnice: Četveromjesečna beba preminula od gladi?

O događaju je izvješten nadležni centar za socijalnu skrb, te je podneseno izvješće Županijskom državnom odvjetništvu u Varaždinu. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene