Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Razbojništvo

FOTO Policija traži ovog muškarca! Jeste li ga vidjeli?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog sumnje da je 13. ožujka 2013. oko 17.45 sati, nepoznati počinitelj uz prijetnju oštrim predmetom u poslovnici za otkup plemenitih metala u Žumberačkoj ulici u Zagrebu, pokušao počiniti razbojništvo, policija traži muškarca s priloženih fotografija.

Muškarac star oko 60 godina, visine 165-170 cm, srednje tjelesne građe, plavih očiju, koji je u vrijeme počinjenja kaznenog djela bio odjeven u tamnu jaknu i traperice. Na glavi je nosio tamniju vunenu kapu, a prijetio je oštrim predmetom.

Pročitajte i ovo Pljačka u Našicama - 3 strava u Slavoniji Maskirani muškarci upali u kuću, napali trudnicu i svekrvu: "Glava joj je bila toliko natečena da ju nisam ni prepoznao" Promet - 2 Sigurnost na prvom mjestu Loše vijesti za neoprezne vozače: Policija postavlja još nadzornih kamera, evo gdje će ih biti najviše

Analizom kaznenih djela razbojništava na području PU zagrebačke, po načinu počinjenja, osobnom opisu počinitelja te pregledom sustava video nadzora, utvrđeno je da je tijekom 2013. i 2014. počinjeno više kaznenih djela razbojništava za koja se sumnja da je najvjerojatnije počinio isti muškarac.

Kako je izvijestila zagrebačka policija, počinitelj je nepoznat, a ozlijeđenih osoba nije bilo.

Policija moli građane da ukoliko imaju korisne informacije o nepoznatom muškarcu s fotografija, o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili se jave na broj telefona 192 ili e-mailom na adresu zagrebacka@policija.hr.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene