Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Drama u šibenskom zatvoru

Dragan Paravinja progutao 3 žileta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dragan Paravinja završio je u utorak popodne u šibenskoj Općoj bolnici nakon što je progutao žilete za brijanje kupljene u zatvorskoj trgovini.

U šibenskoj Općoj bolnici potvrdili su za ŠibenikIN da su tog dana primili pacijenta iz šibenskog zatvora, ali sukladno zakonu o zaštiti prava pacijenata nisu mogli reći ništa detaljnije.

Paravinja je navodno u utorak prepraćen u bolnicu tijekom popodneva. Nakon tretmana na odjelu Hitne pomoći vratili su ga u zatvor, ali s obzirom da se opet žalio na bolove, ponovno je dopraćen u bolnicu gdje je rendgen pokazao da u sebi ima tri jednokratne britvice.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 40 godina zatvora VIDEO Trenutak kada je Paravinja čuo presudu: Uz psovke izbačen iz sudnice Slika nije dostupna Nastavak suđenja Ubojstvo Antonije Bilić: Vještaci povezali Paravinjin šleper s mjestom pronalaska tijela

Otac Antonije Bilić: 'I nakon dvije godine jako mi je teško'

U ministarstvu pravosuđa, Odjelu za zatvorski sustav, nisu htjeli komentirati događaj. U šibenskoj Općoj bolnici su rekli da su osobu iz zatvora zbrinuli i otpremili u drugu zdravstvenu ustanovu, vjerojatno u Zagreb u zatvorsku bolnicu u Svetošimunskoj, piše ŠibenikIN.

Podsjetimo, Draganu Paravinji ponovno se sudi pred šibenskim Županijskim sudom zbog pokušaja silovanja i ubojstva maloljetne Drnišanke Antonije Bilić. Vrhovni sud je djelomično ukinuo presudu od 40 godina zatvora za to djelo, a ponovljeno suđenje zapelo je već na početku jer treba utvrditi je li Paravinja raspravno sposoban.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene