opet u javnosti

Domaća pjevačica optužena za pranje novca: 'Dečko me tukao'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sjećate se pjevačice Donne? Neko je vrijeme bila aktivna na domaćoj sceni, izbacila je nekoliko singlova, a zatim je nestala.

Da joj život nije bio lak, kaže i sama pjevačica Zorica Andrijašević, poznatija u javnosti samo kao Donna. 44-godišnja pjevačica optužena je za pranje novca, a ona tvrdi kako je bila žrtva tadašnjega dečka koji ju je iskoristio.

Pogledaj i ovo In Magazin: Zorica Andrijašević - 6 Veliki povratak na scenu! Zorica Andrijašević Donna o teškim životnim trenucima: "Ja sam se svjesno i namjerno medijski ugasila"

Facebook prostitucija: Pjevač upleten u seks skandal podno Sljemena

'U to vrijeme ja nisam bila u situaciji da upravljam s pet minuta svojega života, a kamoli tvrtkom i ciframa. Živjela sam kao talac koji se bori za život. Kao osoba izložena psihičkom i fizičkom maltretiranju. Bilo je dana kada od bolova nisam mogla hodati jer sam bila sva u masnicama', prisjetila se Donna, piše Jutarnji list.

Naime, pjevačica je optužena  da je s bivšim dečkom Davorom Biškom od 2004. do 2005. iz svoje tvrtke izvukla preko 600 tisuća kuna te time državu oštetila za preko 530 tisuća kuna. Tvrtka je otišla u stečaj, a tužitelji su protiv njih podignuli optužnicu koja je prošloga tjedna postala pravomoćna. Njezin bivši dečko brani se šutnjom.

Sve su mi tuge javore već odavno poznate....

Posted by Zorica Andrijašević Donna on Wednesday, November 5, 2014

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene